Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Keukenboiler

Duurt het bij u thuis ook altijd zo lang voordat er warm water uit de keukenkraan komt? Dan is een keukenboiler een uitstekende oplossing! Reinders Installatietechnieken is gespecialiseerd in verschillende soorten boilers en kan voor u de levering en installatie van een keukenboiler verzorgen.

Wanneer een keukenboiler laten plaatsen?

In sommige woningen is de afstand tussen de CV-ketel en de keuken dusdanig groot dat het erg lang kan duren voordat er eindelijk warm water uit de keukenkraan komt. Soms moet het water in de leidingen wel tien meter of meer afleggen voordat het eenmaal de keukenkraan bereikt heeft. Op het moment dat u de warme kraan aanzet, moet eerst al het koude water de leiding uit. Met andere woorden: hoe groter de afstand van de CV-ketel tot de keukenkraan, hoe langer u moet wachten op warm water. Dat is niet alleen frustrerend (niemand houdt van wachten!) maar ook zonde, want er gaan elke keer liters ongebruikt water door de gootsteen. Gelukkig is dit probleem eenvoudig te verhelpen met een keukenboiler.

Hoe werkt een keukenboiler?

Een keukenboiler wordt in uw keuken geplaatst (bijvoorbeeld in een gootsteenkastje) en neemt het verwarmen van het water voor uw keukenkraan voor zijn rekening. U heeft dan direct de beschikking over warm water. Daarnaast wordt uw CV-ketel op deze manier ontlast.

Welke keukenboilers kunnen jullie leveren?

Bij Reinders Installatietechnieken werken we voornamelijk met de keukenboilers van Itho Daalderop. Daarmee bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig en zuinig apparaat.

Het assortiment van Itho Daalderop kent verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit onder andere:

  • Een close-in compact 5 liter keukenboiler;
  • Een close-in 10 liter boiler, aan te sluiten op de koud en warme waterleiding;
  • Een close-in 15 liter boiler, eveneens aan te sluiten op beide waterleidingen;
  • Een Hot-fill keukenboiler, aan te sluiten op warmwaterleiding.

Kan ik echt geld besparen met een keukenboiler?

Met een keukenboiler van Itho Daalderop heeft u direct warm water in uw keuken. Dat biedt u niet alleen meer wooncomfort, maar maakt het ook mogelijk om flink te besparen op zowel uw waterverbruik als uw energierekening. Die besparing kan oplopen tot wel €175 per jaar!

Ja, ik ben geïnteresseerd in een keukenboiler!

Bent u overtuigd door de voordelen van een keukenboiler? Neem dan contact op met Reinders Installatietechnieken in Foxhol. Wij kunnen u adviseren over welke keukenboiler het best geschikt is voor uw persoonlijke situatie. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de installatie voor u verzorgen.

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl