Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Wand- en Vloertegels

Mozaïek tegels

Mozaïek is een ware kunstvorm, waarbij men gebruik maakt van kleine gekleurde stenen, glasstukjes of tegels (ook wel tesserae genoemd) om patronen of een grote afbeelding te creëren. Mozaïeken worden al duizenden jaren gemaakt. Met name de oude Grieken en Romeinen stonden erom bekend grote liefhebbers van deze techniek te zijn; zij gebruikten mozaïek tegels om hun villa’s mee te decoreren. U hoeft tegenwoordig echter geen villa te hebben om dezelfde kleurrijke en luxueuze uitstraling in huis te halen – mozaïek tegels zijn bij Reinders Installatietechnieken namelijk door iedereen te bestellen.

Wat zijn de voordelen van mozaïek tegels?

Dankzij hun kleine afmetingen lenen mozaïek tegels zich niet alleen zeer goed voor het betegelen van vlakke wanden en vloeren, maar ook voor bijvoorbeeld ronde wanden en gewelfde plafonds en deuropeningen. Wilt u mozaïek tegels in de badkamer toepassen, dan zou u zelfs kunnen overwegen om er bijvoorbeeld een bad of wasbak mee te versieren. Met eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van kleur kunt u met mozaïek tegels indrukwekkende en levendige creaties maken.

Ja, ik ben geïnteresseerd in mozaïek tegels!

Overweegt u om mozaïek tegels te gebruiken voor uw badkamer, toilet, wellness ruimte, keuken of voor een andere ruimte in huis? Kom dan vooral eens langs bij de showroom van Reinders Installatietechnieken in Foxhol. Hier kunt u op uw gemak de uiteenlopende mogelijkheden bekijken en inspiratie opdoen. We hebben een zeer uitgebreid aanbod mozaïek tegels in vele kleuren, vormen en afmetingen. Vanzelfsprekend zijn we u ook graag van dienst met een deskundig advies.

Voorbeelden van tegels

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl