Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Service & Onderhoud

Elke installatie heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Uw CV-ketel is daar zeker geen uitzondering op. Dat zal u niet verbazen wanneer u bedenkt dat de gemiddelde ketel al snel zo’n 1000 branduren per jaar maakt. Reinders Installatietechnieken vertelt u alles dat u moet weten over service en onderhoud van CV-ketels.

Hoe vaak heeft een CV-ketel onderhoud nodig?

Een goed functionerende verwarmingsinstallatie is veel zuiniger en levert u dus ook een besparing op uw energiekosten op. Ook voor de veiligheid, die u natuurlijk wilt waarborgen, is het aan te raden om eens in de zoveel tijd een afspraak te maken voor het onderhoud van uw CV-ketel. Wij adviseren om dit in elk geval één keer per jaar te laten doen. Tijdens een onderhoudsbeurt lopen we uw CV-ketel helemaal na en controleren we het apparaat op storingen en kleine defecten. Eventuele versleten onderdelen kunnen indien dat nodig is meteen worden vervangen. Indien dat nog niet gedaan is kunnen wij ook de radiatoren waterzijdig inregelen.

Wat zijn de voordelen van een onderhoudsabonnement?

Reinders Installatietechnieken biedt u de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement af te sluiten voor uw CV-ketel. U betaalt dan een vast bedrag per maand of per jaar. In ruil daarvoor komen wij eens in de 12 maanden bij u langs voor een onderhoudsbeurt. U ontvangt hier automatisch bericht over. Met een onderhoudsabonnement van Reinders Installatietechnieken heeft u altijd een specialist achter de hand die voor u kleine storingen en defecten direct kan repareren. Dit zorgt er weer voor dat u verzekerd blijft van een aangenaam binnenklimaat en dat geeft een prettig gevoel. Regelmatig onderhoud helpt de levensduur van uw CV-ketel te verlengen. Bovendien bent u met een onderhoudsabonnement altijd voordeliger uit dan wanneer u in het geval van een plotselinge storing een installateur op moet bellen om met spoed iets te laten repareren.

Ja, ik ben geïnteresseerd in CV-ketel service en onderhoud!

Wilt u meer weten over het onderhoudsabonnement van Reinders Installatietechnieken, dan kunt u ons een mail sturen. Voor het melden van een storing adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij u sneller van dienst kunnen zijn.

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl