Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Service & Onderhoud

Uw CV-ketel zorgt dat u dagelijks warm kunt douchen, dat u met warm water kunt afwassen, en dat u ook gedurende de koude maanden van het jaar thuis een aangenaam binnenklimaat heeft. Dat uw CV-ketel van essentieel belang is voor het comfort in huis spreekt voor zich. Maar wat doet u om ervoor te zorgen dat uw CV-ketel goed blijft werken?

Wanneer onderhoud?

Een CV-ketel maakt elk jaar al snel zo’n duizend branduren. Het is dus logisch dat er zo nu en dan wat aandacht aan moet worden besteed. Een aantal simpele handelingen kunt u zelf uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het bijvullen van de CV-ketel en het ontluchten van de radiatoren en het expansievat. Maar uw CV-ketel heeft eens per jaar ook een grondige onderhoudsbeurt nodig. Daarbij wordt de CV-ketel helemaal nagelopen en kunnen eventuele versleten onderdelen worden vervangen. Na afloop van zo’n onderhoudsbeurt bent u weer verzekerd van een goed functionerende en veilige CV-ketel. Ook zorgt regelmatig onderhoud dat uw CV-ketel zo zuinig mogelijk blijft werken, wat natuurlijk weer zorgt voor een lagere energierekening. Wij nemen contact met u op als het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. 

 

Contact opnemen

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van met name Intergas cv-ketels. Een onderhoudscontract op jaarbasis bedraagt slechts € 75,- (incl. BTW)

De voor het jaarlijkse onderhoud te verrichten werkzaamheden voor gasgestookte toestellen omvat:

  • het testen en controleren van de apparatuur op de goede werking en zo nodig opnieuw afstellen volgens voorschift van de fabrikant;
  • het meten van het gasgebruik en d.m.v. metingen in de verbrandingsgassen de verbranding controleren;
  • het controleren van de waterdruk;
  • het controleren van de bedrading;
  • Onderhoud aan de merken Bosch/Nefit op aanvraag.

Wilt u meer weten over de service- en onderhoudsdiensten van Reinders Installatietechnieken? Neemt u dan contact met ons op!

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl