Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Thermostaten

Met alleen een verwarmingssysteem bent u er nog niet. U heeft natuurlijk ook een thermostaat nodig! Dit is namelijk het component dat de temperatuur in de ruimte meet en op basis daarvan de verwarming in- of uitschakelt, zodat de ruimte op de gewenste temperatuur blijft. Reinders Installatietechnieken kan u alles vertellen dat u moet weten op het gebied van thermostaten.

Wat voor thermostaten zijn er?

Als het op thermostaten aankomt heeft u tegenwoordig heel veel keus. Conventionele thermostaten, welke voorzien zijn van een kwikschakelaar, worden tegenwoordig niet meer verkocht. Digitale klokthermostaten behoren tot de tweede generatie automatische warmteregelaars; deze zijn al een stuk geavanceerder dan kwikthermostaten en bieden veelal mogelijkheden om bijvoorbeeld in te stellen hoe laat de verwarming moet worden ingeschakeld. De laatste jaren komen er echter steeds meer slimme thermostaten op de markt. Deze zijn wat prijziger in aanschaf dan een eenvoudige klokthermostaat, maar bieden tal van handige opties die u helpen om energie te besparen. Ideaal als u uw woning wilt verduurzamen. Zo kunnen veel modellen via uw smartphone of tablet worden bediend, waardoor uw verwarmingssysteem dus ook op afstand kan worden ingeregeld. Veel modellen zijn bovendien zelflerend. Een slimme investering dus!

Welke thermostaten leveren jullie?

Reinders Installatietechnieken levert thermostaten van topmerken zoals Remeha, Vaillant, Honeywell, Nefit, Itho Daalderop, AWB en Atag. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij voor elke situatie een passende thermostaat leveren. Uiteraard helpen wij u graag met een persoonlijk advies!

Bekijk ons assortiment!

Ja, ik ben geïnteresseerd in thermostaten!

Bent u benieuwd naar welke thermostaat het beste past bij uw verwarmingssysteem, uw woning en uw levensstijl? Neem gerust contact op met Reinders Installatietechnieken voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl