Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Vloerverwarming

Vloerverwarming is niet alleen ideaal voor als u zich ergert aan koude voeten; het biedt u tevens vele voordelen ten opzichte van conventionele verwarmingsinstallaties die bestaan uit een CV-ketel en radiatoren. Reinders Installatietechnieken vertelt u graag meer over de werking en de voordelen van vloerverwarming.

Hoe werkt vloerverwarming?

De werking van vloerverwarming is afhankelijk van de manier waarop de warmte wordt opgewekt. Wanneer de vloerverwarming als bijverwarming wordt gebruikt, dan kiest men doorgaans voor elektrische vloerverwarming. Wanneer u vloerverwarming als hoofdverwarming wilt gebruiken (dus om de gehele woning te verwarmen) dan worden er kunststof leidingen onder de vloer aangelegd. Die leidingen worden via een verdeelunit op het waternetwerk aangesloten. De verdeelunit fungeert als de regelaar van het systeem en is uitgerust met een pomp die het water door de leidingen heen pompt, plus een thermostaat die ervoor zorgt dat het water dat onder uw vloer door stroomt niet te heet kan worden. U kunt het systeem eenvoudig bedienen via een (digitale) kamerthermostaat.

Wat zijn de voordelen van vloerverwarming?

Met vloerverwarming profiteert u van:

  • Een gelijkmatige, constante verwarming van uw woning;
  • Een aangenaam binnenklimaat;
  • Een efficiëntere manier van verwarmen met hoger rendement;
  • Een verlaging van uw maandelijkse energiekosten.

Ja, ik ben geïnteresseerd in vloerverwarming!

Bent u inmiddels overtuigd door de voordelen van vloerverwarming? Neem dan vandaag nog contact op met Reinders Installatietechnieken om een afspraak te maken. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies en kunnen tevens de investering, terugverdientijd en besparing van vloerverwarming voor u inzichtelijk maken.

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl