Vloerverwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming biedt u vele voordelen ten opzichte van een gewone CV-installatie. Reinders Installatietechnieken vertelt u graag meer over de werking en de voordelen van vloerverwarming. 

Werking vloerverwarming 

Wanneer alle warmte in huis in zijn geheel wordt opgewekt door vloerverwarming, dan spreken we van vloerverwarming als hoofdverwarming. Hierbij worden kunststof leidingen onder uw vloer gelegd, welke via een verdeelunit worden aangesloten op het waternetwerk. De verdeelunit, die u kunt zien als de regelaar van het systeem, is voorzien van een pomp die het water door de leidingen heen pompt, alsmede een thermostaatkraan. De thermostaatkraan zorgt ervoor dat het water dat onder uw vloer door stroomt niet te heet wordt, en mengt het water indien nodig met het koudere retourwater. 

Voordelen vloerverwarming

Dankzij de stralingswarmte waar vloerverwarming gebruik van maakt, wordt uw woning op een gelijkmatige, constante en dus aangename manier verwarmd. Het comfort in huis wordt merkbaar groter. Maar er is nog een andere reden om over te stappen op vloerverwarming; vloerverwarming levert een hoog rendement op, wat betekent dat u minder energie verbruikt. Zo kunt u dus ook besparen op uw maandelijkse energiekosten!

Contact opnemen

Voor een advies op maat of een berekening van uw besparing komen wij graag bij u langs. Wij laten u op een eenvoudige manier zien hoe vloerverwarming werkt en hoe dit voor veel meer comfort kan zorgen. Neem contact op met Reinders Installatietechnieken voor het maken van een afspraak!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 16:00 uur
© Reinders Installatietechnieken 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl