Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Wand- en Vloertegels

Vintage stijl

Hoeft het voor u allemaal niet zo modern en strak? Gaat u liever voor wanden en vloeren met een uniek karakter? Dan zullen de vintage tegels van Reinders Installatietechnieken ongetwijfeld in de smaak vallen.

Wanneer zijn tegels vintage?

Hoewel men met ‘vintage’ meestal verwijst naar gebruikte of tweedehands items die tussen de 25 en 100 jaar oud zijn (vanaf 100 jaar is het antiek), wordt de term net zo vaak gebruikt voor retro items. Met andere woorden: nieuwe items die gemaakt zijn om eruit te zien alsof ze vintage zijn. Dat is niet zo verwonderlijk, want echte vintage tegels zijn erg lastig te vinden – zeker als u op zoek bent naar een specifieke tegel die ook nog eens in goede staat is. Dit maakt ze vaak erg prijzig. Om toch die vintage look en feel in huis te halen, bieden wij nieuwe tegels met een vintage uitstraling.

Wat zijn de voordelen van vintage stijl tegels?

Met onze vintage stijl tegels heeft u niet alleen veel meer keus dan wanneer u voor gebruikte tegels zou gaan, maar profiteert u ook van het feit dat de tegels een aanzienlijk langere levensduur hebben. Dankzij moderne technieken zijn deze tegels ook veel makkelijker te reinigen en te onderhouden. Bovendien zijn ze veel goedkoper in aanschaf en hoeft u niet het internet af te speuren op zoek naar passende tweedehands tegels.

Ja, ik ben geïnteresseerd in vintage stijl tegels!

Reinders Installatietechnieken biedt voor elke woonstijl passende vintage tegel. Niet alleen voor de badkamer, maar ook voor andere ruimtes in het huis. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U bent van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in Foxhol. Hier vindt u het grootste aanbod aan vintage stijl tegels op één plek.

Voorbeelden van tegels

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl