Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Wand- en Vloertegels

Natuursteen

Bent u niet onder de indruk van de standaard badkamertegels die u overal tegenkomt? Dan zijn natuursteen tegels zeker het overwegen waard! Reinders Installatietechnieken laat u graag zien wat voor schitterende effecten er mogelijk zijn met natuursteen.

Welke soorten natuursteen zijn mogelijk?

Er zijn duizenden verschillende soorten natuursteen die voor bouwkundige toepassingen gebruikt kunnen worden. Wanneer u zich gaat oriënteren op natuursteen tegels voor de badkamer, is het echter wel van belang dat u een steensoort kiest die goed bestand is tegen kalk en zuren, of middels nabewerking van een goede beschermlaag kan worden voorzien. In de meeste badkamers waar natuursteen tegels in zijn verwerkt, zien we marmer, graniet, kwartsiet en leisteen.

Wat zijn de voordelen van natuursteen tegels?

Met natuursteen tegels kunt u een mooie, natuurlijke en warme uitstraling in de badkamer creëren.

Een van de mooiste aspecten van natuursteen tegels is het feit dat geen twee tegels hetzelfde zijn; dit maakt elke natuursteenvloer of -wand echt uniek! Maar afgezien van het esthetische element kunt u met natuursteen ook van praktische voordelen profiteren. Zo zijn natuursteen tegels goed in staat om warmte te geleiden, wat ze heel geschikt maakt om te combineren met vloerverwarming. En omdat ze (in tegenstelling tot veel moderne badkamertegels) volledig massief zijn, vallen eventuele beschadigingen nauwelijks op.

Ja, ik ben geïnteresseerd in natuursteen tegels!

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van natuursteen tegels? Kom gewoon eens langs langs bij de showroom van Reinders Installatietechnieken! Hier kunt u op uw gemak ons indrukwekkende assortiment van dichtbij bekijken en u door onze specialisten laten informeren.

Voorbeelden van tegels

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl