Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Thermostaten zijn tegenwoordig in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Wanneer u behoefte heeft aan een optimale controle over uw verwarmingssysteem en daarnaast graag wilt besparen op uw energiekosten, dan is Evohome voor u de perfecte oplossing.

Wat is Evohome?

Evohome is een innovatief systeem van Honeywell dat in feite de functie van uw kamerthermostaat overneemt. Het is uitgerust met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel waar iedereen mee overweg kan en biedt u de mogelijkheid om op basis van uw levensstijl en voorkeuren uw eigen verwarmingsschema samen te stellen. U kunt uw woning in zones onderverdelen, zodat u de temperatuur in elke ruimte individueel kunt instellen en beheren. De handige app, die zowel op smartphones als op tablets geïnstalleerd kan worden, maakt het zelfs mogelijk om uw verwarming te bedienen als u niet thuis bent. Voor nog meer gebruiksgemak kan Evohome gecombineerd worden met diverse smarthome apps en voice assistenten. Zo kunt u Evohome bijvoorbeeld koppelen aan Google Home of Amazon Alexa.

Het filmpje hiernaast laat zien hoe makkelijk en overzichtelijk Evohome werkt.

Is Evohome geschikt voor mijn verwarmingssysteem?

Evohome is ontworpen als universele oplossing. Het is dan ook geschikt voor vrijwel alle warmtebronnen en verwarmingssystemen. Van CV-ketel tot vloerverwarming en van stadsverwarming tot warmtepomp.

Ja, ik ben geïnteresseerd in Evohome

Bent u benieuwd naar wat u kunt besparen met Evohome? Neemt u dan contact op met Reinders Installatietechnieken in Foxhol. Wij vertellen u graag meer over hoe Evohome in uw woning kan worden toegepast. Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook!

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl