Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Design radiatoren

Niemand staat voor de lol in een koude badkamer. Maar het oog wil natuurlijk ook wat! Reinders Installatietechnieken laat u graag kennismaken met de design radiatoren van Vasco: de perfecte combinatie van behaaglijke warmte en stijlvol design.

Waarom Vasco design radiatoren?

Vasco ontwerpt kwalitatief hoogwaardige design radiatoren voor de badkamer. Het maakt niet uit of u nu de voorkeur geeft aan verticale of horizontale radiatoren, een strak design of juist een speelse afwerking; Vasco biedt voor elke badkamer een passende oplossing! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem alvast even een kijkje op de Vasco website of kom langs bij de showroom van Reinders Installatietechnieken om inspiratie op te doen.

Hoe zit het met de installatie van mijn nieuwe design radiatoren?

Reinders Installatietechnieken kan uw nieuwe design radiatoren leveren én voor u installeren. Wij zorgen ervoor dat het systeem zo wordt ingeregeld dat u van een optimale warmteafgifte profiteert. Zo bent u altijd verzekerd van een aangename warmte in de badkamer, terwijl u geen cent teveel kwijt bent aan uw energiekosten.

Heeft u liever geen radiatoren in de badkamer? Dan kunt u ook elektrische vloerverwarming overwegen. Daarmee heeft u nooit meer last van een koude badkamervloer!

 

Ja, ik ben geïnteresseerd in design-radiatoren!

Als dé specialist op het gebied van sanitair en verwarming laat Reinders Installatietechnieken u graag zien welke mogelijkheden u heeft op het gebied van design radiatoren in de badkamer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Wilt u liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor de aanschaf en installatie van uw nieuwe badkamer radiatoren? Dat kan natuurlijk ook!

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl