Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Boilers

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor de aanschaf en installatie van een boiler? Dan bent u bij Reinders Installatietechnieken in Groningen aan het juiste adres! Wij adviseren u graag over de juiste boiler voor uw toepassing en kunnen tevens de installatie van een boiler voor u verzorgen.

Wat voor boilers leveren jullie?

Reinders Installatietechnieken levert uitsluitend boilers van gerenommeerde merken zoals Itho Daalderop, die garant staan voor een hoogwaardige kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten boilers:

 • Elektroboilers
  Elektroboilers, oftewel elektrische boilers, werken alleen op elektriciteit. Een ideale oplossing voor situaties waarin men geen beschikking heeft over een gasaansluiting en rookgasafvoer, of hier niet langer afhankelijk van wil zijn.
  Meer informatie over elektroboilers
 • Keukenboilers
  Een keukenboiler biedt uitkomst in woningen waar de CV-ketel op grote afstand van de keukenkraan zit en u dus lang moet wachten voordat er warm water uit de keukenkraan komt. Een keukenboiler verwarmt alleen het water dat u in de keuken verbruikt.
  Meer informatie over keukenboilers
 • Gasboilers
  Een gasboiler is niet alleen voordelig in aanschaf, maar ook in verbruik – de gasprijzen liggen immers lager dan de prijzen van stroom.
  Meer informatie over gasboilers

Ja, ik ben geïnteresseerd in een boiler!

De keuze voor een boiler is afhankelijk van uw specifieke situatie, de grootte van uw huishouden en uw behoefte om op meerdere plekken in huis warm water te kunnen tappen. Reinders Installatietechnieken helpt u graag met een persoonlijk advies! Neem contact op voor meer informatie of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

 

Navigatie


Elektroboiler

Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische boiler. Dat is niet zo verwonderlijk, want het is een uiterst betaalbaar én gasvrij alternatief voor gasgestookte voorraadtoestellen. Reinders...

Keukenboiler

Duurt het bij u thuis ook altijd zo lang voordat er warm water uit de keukenkraan komt? Dan is een keukenboiler een uitstekende oplossing! Reinders Installatietechnieken is gespecialiseerd in verschillende...

Gasboilers

U wilt een boiler aanschaffen die goedkoop is in aanschaf en verbruik? Dan is een gasboiler zeker het overwegen waard. Reinders Installatietechnieken kan u alles vertellen over de werking en de voordelen...

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl