Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Een aangenaam binnenklimaat is van groot belang voor uw comfort, welzijn en gezondheid. Dat betekent voldoende ventileren, maar ook koelen. Reinders Installatietechnieken vertelt u graag over de mogelijkheden van airco.

Kan ik alleen maar koelen met een airco?

De primaire functie van airconditioning is natuurlijk om te koelen. Er zijn tegenwoordig echter geavanceerde installaties verkrijgbaar die in staat zijn seizoensafhankelijk te functioneren. Dat wil zeggen dat u ’s zomers kunt koelen en ’s winters kunt verwarmen, gewoon met één systeem. Dergelijke airconditioning systemen zijn handmatig of elektronisch te bedienen en zorgen voor een optimaal gebruiksgemak.

Is onderhoud van airconditioning echt noodzakelijk?

Het aanschaffen van een airco is populair, maar wat veel mensen vergeten is dat zo’n installatie ook eens in de zoveel tijd wat onderhoud nodig heeft. Net zoals bij een CV-ketel mag het belang van periodiek onderhoud zeker niet onderschat worden. Als de filters niet tijdig gereinigd worden, zal de lucht in het pand na verloop van tijd dusdanig vervuild raken dat men geconfronteerd wordt met vervelende klachten. Dat wilt u natuurlijk koste wat kost voorkomen. Vraag gerust naar de mogelijkheden – onze ervaren mensen voeren graag het onderhoud uit om te zorgen dat u verzekerd bent van een veilige, energiezuinige installatie die maximaal presteert.

Ja, ik ben geïnteresseerd in airco!

Reinders Installatietechnieken in Foxhol helpt u graag om een optimaal binnenklimaat te creeeren in uw woning of bedrijfspand. Wij kunnen een airconditioning systeem voor u installeren en tevens het onderhoud voor u uitvoeren. Wilt u weten wat er in uw situatie allemaal mogelijk is? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl