Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Wand- en Vloertegels

Natuursteenlook

Vindt u het ook zo mooi, dat natuursteen in woonkamers, keukens en badkamers? Maar twijfelt u vanwege de kosten of het onderhoud die dit soort tegels met zich meebrengen? Reinders Installatietechnieken laat u graag kennis maken met het perfecte alternatief: natuursteenlook tegels!

Wat zijn de voordelen van natuursteenlook tegels?

Echte natuurstenen tegels zijn natuurlijk prachtig. Het nadeel is dat ze soms erg lastig in onderhoud zijn en bovendien na verloop van tijd kunnen verkleuren. Natuursteenlook tegels zijn dan een uitstekend alternatief! Het zijn in feite keramische tegels die zo zijn gemaakt dat ze eruitzien als echte natuursteen tegels. Ze worden op hoge temperatuur gebakken om ze extra sterk en hard te maken. Hierdoor zijn ze nagenoeg ongevoelig voor alle invloeden die echte natuurstenen tegels kunnen beschadigen; zo zullen er minder snel beschadigingen en verkleuringen ontstaan. En waar echt natuursteen erg glad (en dus gevaarlijk) kan zijn, kunnen natuursteenlook tegels worden voorzien van een praktisch onzichtbaar anti-slip laagje. Met onze natuursteenlook tegels kunt u die stoere uitstraling van echt natuursteen in huis halen, maar dan zonder het intensieve onderhoud en de hoge kosten. Wat wilt u nog meer?

Ja, ik ben geïnteresseerd in natuursteenlook tegels!

Bent u benieuwd of onze natuursteenlook tegels iets voor u zijn? In de showroom van Reinders Installatietechnieken krijgt u een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is met deze wand- en vloertegels. Uiteraard helpen we u ook graag met een persoonlijk advies over het betegelen de ruimtes in uw woning.

Voorbeelden van tegels

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl