Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Mechanische afvoer

Een goede ventilatie is van essentieel belang voor de luchtkwaliteit in huis, en daarmee ook voor uw gezondheid en welzijn. Met mechanische afvoer kunt u een constante aanvoer van frisse lucht in uw woning realiseren. Reinders Installatietechnieken vertelt u hier graag wat meer over.

Welke mechanische ventilatie systemen leveren jullie?

Bij Reinders Installatietechnieken werken we met de mechanische ventilatiesystemen van de Nederlandse fabrikant Itho Daalderop. Daar hebben we bewust voor gekozen. Deze ventilatiesystemen zijn uitgerust met draadloze regelaars, welke een eenvoudige bediening vanuit het gehele huis mogelijk maken. Ze worden tevens gekenmerkt door een efficiënte werking die bovendien zeer energiezuinig is; de Itho Daalderop CVE ECO RFT en de CVD ECO RFT verbruiken tot wel 83% minder energie dan vergelijkbare ventilatiesystemen. Ook niet onbelangrijk: ze zijn echt fluisterstil! Kom eens langs bij onze showroom in Foxhol en ervaar het zelf.

Voor een impressie van de mogelijkheden kunt u alvast de website van Itho Daalderop raadplegen.

Hoe zit het met mechanische afvoer en onderhoud?

Net als bijvoorbeeld een auto en een CV-ketel heeft ook een ventilatiesysteem af en toe wat onderhoud nodig. Ongeveer twee jaar na de installatie zal een dergelijk systeem, wanneer er niet naar wordt omgekeken, meer energie gaan verbruiken. Dit levert niet alleen een lager rendement op, maar kan ook tot allerlei problemen leiden zoals schimmelvorming in vochtige ruimtes en de circulatie van verontreinigde lucht. Gelukkig is dit allemaal heel eenvoudig te voorkomen door het mechanische ventilatiesysteem jaarlijks van een onderhoudsbeurt te voorzien en de kanalen te laten reinigen.

 

Ja, ik ben geïnteresseerd in mechanische ventilatie!

Heeft u interesse in mechanische afvoer? Vraag gerust meer informatie aan bij Reinders Installatietechnieken. We komen ook graag bij u langs om uw huidige situatie te evalueren en u te adviseren over de mogelijkheden. Uiteraard met een vrijblijvende offerte. Neem gerust contact op.

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl