Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Wand- en Vloertegels

Keramisch parket/hout (houtlook)

Veel mensen worden vroeger of later geconfronteerd met de vraag: “Kies ik voor de warmte van een authentieke houten vloer of voor het onderhoudsgemak van tegels?” Wel, waarom niet allebei? Met keramisch parket haalt u het beste van beide werelden in huis!

Wat zijn de voordelen van keramisch parket?

De moderne keramische parketvloeren die wij leveren zijn nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. Tegelijkertijd zijn ze qua schoonmaken en onderhoud veel eenvoudiger! Waar een echte houten vloer om de zoveel jaar opnieuw geschuurd, geïmpregneerd en afgewerkt moet worden, hoeft dat met keramisch parket niet. Het is in werkelijkheid namelijk gewoon een tegelvloer – met andere woorden: perfect slijt- en krasvast, ook bij zeer intensief gebruik! Eveneens een belangrijk voordeel is het feit dat keramisch parket heel geschikt is voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming.

Welke soorten keramisch parket zijn er?

Reinders Installatietechnieken biedt een indrukwekkend assortiment keramisch parket, met eindeloos veel keus op het gebied van tegelformaten, kleuren en patronen. Overigens is keramisch parket niet alleen geschikt voor vloeren; het kan indien gewenst ook heel goed op wanden worden toegepast!

Ja, ik ben geïnteresseerd in keramisch parket!

Bent u inmiddels helemaal overtuigd door de voordelen van keramisch parket? Reinders Installatietechnieken nodigt u graag uit om eens langs te komen bij onze showroom in het Groningse Foxhol. Hier kunt u op uw gemak de mogelijkheden op het gebied van keramisch parket bekijken. Uiteraard kunnen onze specialisten u ook van een deskundig advies op maat voorzien!

Voorbeelden van tegels

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl