Neem contact met ons op
0598 - 39 22 63

Diensten

Elektra

We zijn tegenwoordig meer dan ooit afhankelijk van elektriciteit, dus een degelijke elektriciteitsinstallatie is van groot belang. Zonder elektriciteit hebben we tenslotte geen verlichting, geen warm water, geen verwarming en ook geen internet! Reinders Installatietechnieken vertelt u graag meer... Lees verder.

Sanitair

Reinders Installatietechnieken is de specialist in de regio Groningen als het gaat om de aankoop en de plaatsing van sanitair. Of het nu gaat om een renovatie van een badkamer en/of toilet of een volledig nieuwe badkamer en/of toilet: Reinders Installatietechnieken is uw... Lees verder.

Verwarmen / koelen

De verwarmings techniek heeft de afgelopen jaren niet stilgestaan, en u heeft tegenwoordig dan ook veel meer mogelijkheden als het aankomt op verwarming. Wanneer u de diverse mogelijkheden in overweging neemt, is het zaak dat de warmtevoorziening afgestemd wordt op de functie van de betreffende... Lees verder.

Wand- & vloertegels

Nieuwe vloertegels en/of wandtegels geven uw badkamer en/of toiletruimte een compleet nieuwe uitstraling! Of u nu van plan bent uw badkamer geheel te renoveren, of liever eerst wat inspiratie op wilt doen, bij Reinders Installatietechnieken te Foxhol bent u aan het goede adres! Lees verder.

Duurzaamheid

We weten allemaal dat traditionele energiebronnen niet onuitputtelijk zijn. De mogelijkheden om alternatieve energiebronnen te gaan gebruiken komen dan ook steeds meer voor de hand te liggen. Groene energie was vroeger prijzig, maar dankzij recente technologische ontwikkelingen is dat nu niet... Lees verder.

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk is een specialisme waar iedereen soms noodgedwongen gebruik van moet maken. In dergelijke situaties wilt u natuurlijk wel een expert inschakelen, zodat u verzekerd bent van een gedegen eindresultaat. Reinders Installatietechnieken is u graag van dienst! Onze diensten Of... Lees verder.

Dak- en Zinkwerk

Wanneer u op zoek bent naar een erkend installatiebedrijf dat u kan helpen met klussen op het gebied van dak- en zinkwerk, dan bent u bij Reinders Installatietechnieken aan het juiste adres. Of het nu gaat om het plaatsen van dakbedekking of dakgoten, het uitvoeren van onderhoud,... Lees verder.

Waterontharders

Waterontharder Wat is kalk? Water bevat verschillende zouten (ionen). Een aantal van deze stoffen kunnen kalk vormen. Dit zijn calcium, magnesium en carbonaat. Het gehalte aan deze zouten noemt men de waterhardheid.  De hardheid van het water wordt uitgedrukt in graden (dH).... Lees verder.

Service & Onderhoud

Uw CV-ketel zorgt dat u dagelijks warm kunt douchen, dat u met warm water kunt afwassen, en dat u ook gedurende de koude maanden van het jaar thuis een aangenaam binnenklimaat heeft. Dat uw CV-ketel van essentieel belang is voor het comfort in huis spreekt voor zich. Maar wat doet u om ervoor te... Lees verder.

Comfort sanitair

Reinders Installatietechnieken is uw partner als het gaat om aanpassingen in uw woning om zo lang als mogelijk comfortabel in uw eigen woning te blijven wonen. Ook al wordt u ouder, er zijn veel mogelijkheden om, soms met simpele aanpassingen, uw woning te voorzien van allerlei handige... Lees verder.

Overig

Lees verder.

Over ons

Bedrijfsinformatie Reinders Installatietechnieken is vanaf haar bestaan in 1995 uitgegroeid tot een totaal installateur gevestigd aan de Korte Groningerweg 43 te Foxhol. Van het eenvoudig loodgietersbedrijf in Hoogezand is Reinders Installatietechnieken uitgegroeid naar een totaal... Lees verder.

Copyright Reinders Installatietechnieken - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl