Neem contact met ons op
0598 - 39 22 63

Elektra

We zijn tegenwoordig meer dan ooit afhankelijk van elektriciteit, dus een degelijke elektriciteitsinstallatie is van groot belang. Zonder elektriciteit hebben we tenslotte geen verlichting, geen warm water, geen verwarming en ook geen internet! Reinders Installatietechnieken vertelt u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van elektrotechniek.

Werkzaamheden elektra

Of het nu gaat om het repareren en/of vervangen van stopcontacten en schakelaars, het onderhouden van verlichtingssystemen, het doen van aanpassingen bij renovaties, het (bij)plaatsen van een groepenkast, het aansluiten van een intercomsysteem, het installeren van noodverlichting of het installeren van zwakstroominstallaties, sterkstroominstallaties of krachtstroominstallaties, u kunt voor al deze klussen bij ons terecht. 

 

Contact opnemen

Heeft u nog vragen met betrekking tot onze diensten op het gebied van elektrotechniek, neemt u dan gerust contact met ons op! Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. 

Copyright Reinders Installatietechnieken - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl