Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Dak- en Zinkwerk

Wanneer u op zoek bent naar een erkend installatiebedrijf dat u kan helpen met klussen op het gebied van dak- en zinkwerk, dan bent u bij Reinders Installatietechnieken aan het juiste adres. Of het nu gaat om het plaatsen van dakbedekking of dakgoten, het uitvoeren van onderhoud, reparatiewerkzaamheden of het reinigen van uw dakgoot, wij helpen u graag

Dakbedekking plaatsen

Als ervaren dakbedekkingsbedrijf is Reinders Installatietechnieken gespecialiseerd in het plaatsen van de gehele dakopbouw, bitumineuze daken en uiteraard het bijbehorende zinkwerk. Is het dak van uw woning aan vervanging toe? Of moet uw nieuwbouwwoning voorzien worden van dakbedekking? Geef ons even een belletje!

Zinkwerk

Naast dakbedekking verzorgen wij ook het plaatsen, herstellen of vervangen van zinken en koperen dakgoten. Wij beschikken over de machines en kennis om materialen als koper, zink en lood op traditionele wijze te bewerken.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over onze diensten met betrekking tot dak- en zinkwerk, neemt u dan contact op met Reinders Installatietechnieken. Indien u vermoed dat u een lekkage heeft, dan kunt u ons het beste even bellen. Wij kunnen u dan zo snel mogelijk van dienst zijn. Wij zijn gevestigd in Foxhol maar ook werkzaam in de gehele regio zoals in Kolham, Slochteren, Veendam, Hoogezand, Sappemeer en Zuidlaren.

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl