Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Over ons

Over ons

Bedrijfsinformatie

Reinders Installatietechnieken is vanaf haar bestaan in 1995 uitgegroeid tot een totaal installateur gevestigd aan de Korte Groningerweg 43 te Foxhol.
Van het eenvoudig loodgietersbedrijf in Hoogezand is Reinders Installatietechnieken uitgegroeid naar een totaal installateur, die z'n dienstverlening grofweg kan onderverdelen in 3 bedrijfstakken:
* Showroom (325 m2 diverse complete badkamer opstellingen).
* Dienstverlening in de installatietechniek 
* Magazijn (balie verkooppunt).

Showroom

De sanitair showroom is tot stand gekomen in samenwerking met 'Sanitiem'. Uitgangspunt van 'Sanitiem is dat het voor elke consument toegankelijk moet zijn. Tevens vindt men er, naast het uitgebreide aanbod van sanitair ook tegels, plafonds en verlichting.
Naast een 'Sanitiem showroom voor sanitair vindt de klant uitgebreide informatie over de mogelijkheden van elektrotechniek en klimaatbeheersing.  Sanitiem Reinders  ziet graag goed ge├»nformeerde en tevreden klanten die hun wens tot in de puntjes vervuld zien.    
In de showroom treft de klant een enorm aan bod aan van hoogwaardige kwaliteit. Baden, douches, kranen, douchewanden,- cabines, en complete badkamers en toiletruimtes van de Sanitiem 1) topmerken Sphinx, Villeroy & Boch, Keramag, Ucosan, Grohe, Hansa, HSK, Sealskin, Novellini, Primabad, thebalux en dergelijke.

Dienstverlening

De dienstverlening van Reinders Installatietechnieken strekt zich uit over alle facetten van het installatiewezen. 
Zo werkt Reinders Installatietechnieken voor de aanleg en onderhoud van: gas, water, elektra, centrale verwarming, sanitair, zinken en koperen goten, dakbedekking,  en Data/Telecom(ISDN)bekabeling. Zowel voor de woningbouw, renovatie- als de utiliteitsbouw.
Reinders Installatietechnieken is voor al deze werkzaamheden gecertificeerd, Kortom: de waarborg voor kwaliteit is bij dit bedrijf volledig in vertrouwde handen.

Magazijn / Verkoop Balie

Voor bedrijven en de particulier beschikt Reinders Installatietechnieken  over een uitgebreid  open magazijn waar alle voorkomende installatiematerialen op het gebied van water, gas, dakbedekkingen, cv installaties en elektra  aanwezig zijn. De onderdelen en installatiematerialen die niet aanwezig zijn kunnen in de meeste gevallen de volgende dag geleverd worden.

Vakgebieden

Bij Reinders Installatietechnieken is bijna alles op installatiegebied te koop. Voor iemand met 2 rechter handen een fantastische winkel om een installatie samen te stellen. Komt men er zelf niet uit, dan is er bij Reinders Installatietechnieken altijd wel iemand die een goed advies kan geven op het gebied van:

Installatietechniek
- Woningbouw
- Renovatie
- Utiliteit

Aanleg en onderhoud
- Gas, water en CV. installaties
- Elektrische installaties
- Dakbedekking en zinkwerken
- Verlichting
- Onderhoudscontracten  Bosch CV. ketels

Sanitair
- Reinders Installatietechnieken verzorgt het ontwerp van de badkamer of toilet
- Het slopen en afvoeren van het puin en diversen 
- Bouwkundige voorzieningen
- Tegels en tegelwerk
- Leidingwerk
- Plafonds en verlichting
- Het afmonteren van het sanitair
- Het opleveren van de badkamer

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl