Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Verwarmen / koelen

De techniek op het gebied van verwarmen en koelen heeft de afgelopen jaren niet stilgestaan. U heeft tegenwoordig dan ook een breed scala aan mogelijkheden om uw woning op een duurzame en aangename manier te verwarmen. Wanneer u de diverse mogelijkheden in overweging neemt, is het zaak dat de warmtevoorziening wordt afgestemd op de functie van de betreffende ruimte. Reinders Installatietechnieken informeert u graag over de opties!

Welke mogelijkheden heb ik op het gebied van verwarmen?

Uw woning aangenaam en duurzaam verwarmen kan op veel manieren. Hierbij kunt u denken aan:

Verschillende moderne verwarmingsinstallaties bieden tevens de mogelijkheid om uw woning in de zomermaanden te koelen. Op die manier bent u het hele jaar door verzekerd van een aangenaam binnenklimaat.

Wat is de beste oplossing voor mij?

Om tot het gewenste resultaat te komen is het opstellen van een specifiek verwarmingsplan voor uw huishouden zeker aan te raden. Als specialist op het gebied van uiteenlopende verwarmingsinstallaties kan Reinders Installatietechnieken u van een deskundig advies voorzien.

Ja, ik ben geïnteresseerd in verwarmen en koelen!

Behalve voor een gedegen advies op maat kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor de aanschaf en installatie van uw nieuwe verwarmingsinstallatie, alsmede voor het onderhoud. Wij zijn gevestigd in Foxhol maar werkzaam in de hele regio. Zo zijn wij geregeld te vinden in onder andere Sappemeer, Hoogezand, Haren, Kolham, Slochteren en Zuidlaren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl