Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Duurzame energie

Veel mensen zijn nog altijd in de veronderstelling dat duurzame energie duurder is dan ‘gewone’ energie. Maar dat idee is inmiddels zeer achterhaald. Reinders Installatietechnieken laat u graag zien hoe u middels innovatieve oplossingen uw steentje kunt bijdragen aan een betere toekomst én van een lagere energierekening kunt profiteren.

Waarom duurzame energie?

Traditionele energiebronnen zijn niet onuitputtelijk en dat is iets waar we met zijn allen rekening mee moeten houden. Het is ook de reden dat er veel wordt geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling van mogelijkheden om alternatieve energiebronnen te benutten. Dankzij technologische ontwikkelingen wordt duurzame energie steeds aantrekkelijker. Sterker nog, als u de juiste keuzes maakt zal uw maandelijkse energierekening alleen maar lager worden in plaats van hoger.

Welke duurzame alternatieven zijn mogelijk?

Reinders Installatietechnieken is dé duurzame energie specialist van Groningen. Zo zijn wij werkzaam in onder andere Veendam, Hoogezand, Sappemeer, Haren, Slochteren en Zuidlaren. Wij kunnen u alles vertellen over welke duurzame oplossingen in uw situatie mogelijk zijn én het meeste rendement opleveren. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van zonnepanelen, een warmtepomp of een pelletkachel. Maar ook het optimaliseren van uw verwarmingssysteem door middels van waterzijdig inregelen kan al veel verschil maken. Door verschillende duurzame oplossingen te combineren kunt u nog meer besparen dan u wellicht voor mogelijk houdt.

Ja, ik ben geïnteresseerd in duurzame energie!

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van duurzame alternatieven, neem dan contact op met Reinders Installatietechnieken. We helpen u graag met een deskundig advies op maat!

 

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl