Duurzame energie

Duurzame energie

We weten allemaal dat traditionele energiebronnen niet onuitputtelijk zijn. De mogelijkheden om alternatieve energiebronnen te gaan gebruiken komen dan ook steeds meer voor de hand te liggen. Groene energie was vroeger prijzig, maar dankzij recente technologische ontwikkelingen is dat nu niet meer het geval. Sterker nog: uw maandelijkse energiekosten zullen alleen maar dalen! Door duurzame alternatieven te gebruiken werkt u mee aan een beter milieu én u profiteert van een lagere energierekening. Reinders Installatietechnieken vertelt u hier graag meer over. 

Duurzame alternatieven

Bij Reinders specialiseren we ons in verschillende duurzame oplossingen. Hierbij kunt u denken aan het installeren van zonnepanelen, zonneboilers, pelletkachels en het optimaliseren van uw CV-installatie. Het combineren van deze duurzame oplossingen leidt automatisch tot betere resultaten; ook in financieel opzicht!

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van duurzame alternatieven, neemt u dan contact op met Reinders Installatietechnieken!

Wij zijn de duurzame energie specialist van de regio Groningen zoals in Veendam, Hoogezand, Sappemeer, Haren, Slochteren en Zuidlaren!

Stuwmeerregeling
Subsidie waardevermeerdering
€ 4.000,- euro

Klik hier voor meer informatie!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 16:00 uur
© Reinders Installatietechnieken 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl