Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Wand- en Vloertegels

Cementtegels

Bent u ook zo dol op die retro look en feel? Dan zijn cementtegels zeker het overwegen waard! Het maken van cementtegels, wat onder andere in Portugal en Marokko gebeurt, wordt al eeuwenlang als een ware kunstvorm beschouwd.

Hoe worden cementtegels gemaakt?

Een van de aspecten die onze cementtegels hun unieke karakter geven, is het feit dat ze nog steeds op ambachtelijke wijze worden gemaakt – inderdaad, met de hand! Anders dan keramische tegels worden cementtegels niet gebakken maar gedroogd. Men giet het gekleurde cementmengsel in een mal, waarna de tegels onder hoge druk geperst worden. Na een aantal weken uitharden worden de tegels nog geïmpregneerd om ze vuil- en waterbestendig te maken. Dit resulteert in vrijwel onverslijtbare tegels – ze kunnen met gemak een leven lang mee!

Wat zijn de voordelen van cementtegels?

Om te beginnen staan cementtegels, die onder andere in de badkamer en/of de keuken kunnen worden toegepast, bekend om hun vele levendige kleuren en patronen. U kunt er een volledige ruimte mee betegelen, maar u kunt ze ook gebruiken als afwisseling tussen effen tegels. Hoewel de grondstoffen vanzelfsprekend ook van invloed zijn op de uiteindelijke kwaliteit van de tegels, zorg de impregnatie voor een zeer sterke, harde tegel die uitstekend bestand is tegen intensief gebruik. Daarnaast zijn cementtegels makkelijk schoon te houden.

Ja, ik ben geïnteresseerd in cementtegels!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van cementtegels? Kom dan eens langs bij de showroom van Reinders in Foxhol! Hier kunt u op uw gemak ons complete assortiment cementtegels bewonderen en inspiratie opdoen voor uw eigen interieur.

Voorbeelden van tegels

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl