Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Wand- en Vloertegels

Betonlook

Sinds de toenemende populariteit van de industriële woonstijl willen veel mensen beton in huis. Maar echt beton is niet altijd even praktisch. U kunt echter heel eenvoudig hetzelfde effect creëren met betonlook tegels!

Wat voor betonlook tegels zijn er verkrijgbaar?

Bij Reinders Installatietechnieken hebben we een zeer uitgebreid assortiment met betonlook tegels, geschikt voor wanden en/of vloeren. Deze tegels zijn verkrijgbaar in vele uiteenlopende kleurvariaties. Hoewel grijstinten de overhand hebben, kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld beige of bruine tinten. Ook met betrekking tot tegelformaten, vormen, structuren en afwerkingen zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Of u nu de voorkeur geeft een nieuw ogende betonvloer waarbij de glansvegen van het aansmeren nog zichtbaar zijn of juist aan een meer verweerde of afgesleten afwerking, het kan allemaal.

Wat zijn de voordelen van betonlook tegels?

Betonlook tegels zijn geïnspireerd door betonvloeren en maken het mogelijk om de stoere look en feel van echt beton in huis te halen. Deze tegels maken het niet alleen makkelijk maar ook heel betaalbaar om elke ruimte van uw huis een stoere, robuuste uitstraling te geven. Afhankelijk van de afwerking zijn de tegels ook nog eens heel makkelijk te reinigen en te onderhouden.

Ja, ik ben geïnteresseerd in betonlook tegels!

Wilt u de verschillende betonlook tegels die wij leveren graag eerst van dichtbij bekijken? Of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies met betrekking tot wand- en vloertegels? Kom dan langs bij onze showroom in Foxhol. Reinders Installatietechnieken heet u van harte welkom!

Voorbeelden van tegels

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl