Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Elektrische vloerverwarming

Overweegt u om elektrische vloerverwarming in de badkamer te laten plaatsen? Dan bent u bij Reinders Installatietechnieken aan het goede adres. Wij werken voor elektrische vloerverwarming samen met MAGNUM.

Wat zijn de voordelen van elektrische vloerverwarming?

Elektrische vloerverwarming wordt steeds populairder in de badkamer. Dat is niet zo verwonderlijk, want het is de meest comfortabele manier om deze ruimte te verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit het gehele vloeroppervlak kan een zeer egale warmtespreiding gerealiseerd worden. De vloertemperatuur zal snel een aangename waarde bereiken. Nooit meer last van koude voeten dus! Daar komt bij dat u ruimte kunt besparen doordat u geen radiator meer nodig heeft in de badkamer.

Voor welke toepassingen is elektrische vloerverwarming geschikt?

MAGNUM vloerverwarmingssystemen zijn bij uitstek geschikt als bijverwarming en kunnen in vrijwel elke situatie worden toegepast. Het maakt niet uit of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie - zelfs een houten ondervloer is geen enkel probleem. Behalve voor de badkamer kunnen de elektrische vloerverwarmingssystemen van MAGNUM ook worden toegepast in andere ruimtes van het huis. Hierbij kunt u denken aan de serre, de keuken, uw thuiskantoor en zelfs uw woon- of slaapkamer. In bepaalde gevallen kan MAGNUM vloerverwarming ook als hoofdverwarming worden geïnstalleerd.

Hoe gaat de installatie in zijn werk?

Voor de badkamer adviseren wij de MAGNUM Mat; deze is ontwikkeld om over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog vloerverwarming te kunnen installeren. De mat kan eenvoudig in een lijmlaag verwerkt worden en doordat de mat direct onder de oppervlakte ligt, wordt de vloer zeer snel warm.

Ja, ik ben geïnteresseerd in elektrische vloerverwarming!

Reinders Installatietechnieken in Foxhol is gespecialiseerd in elektrische vloerverwarming en kan zowel de levering als de installatie voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor een deskundig advies op maat of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Alle vloerverwarmingssystemen worden geleverd met de geavanceerde digitale MAGNUM X-treme Control klokthermostaat.

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl