Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Sanitair

Reinders Installatietechnieken is de specialist in de regio Groningen als het gaat om de aankoop, levering en plaatsing van sanitair. Het maakt niet uit of het nu gaat om een kleine renovatie of een volledig nieuwe badkamer en/of toilet: Reinders Installatietechnieken is u graag van dienst!

Voor welke werkzaamheden op sanitair gebied kan ik bij jullie terecht?

Reinders Installatietechnieken beschikt over een ervaren team van sanitair specialisten, dat voor u klaar staat bij een breed scala aan werkzaamheden. Zo kunt u bij ons terecht voor de installatie van badmeubelen, badkamerverwarming, comfort sanitair, stoomcabines en whirpoolbaden. Ook voor een compleet nieuwe badkamer of toiletruimte bent u bij ons aan het juiste adres; u kunt deze geheel zelf of samen met onze adviseurs ontwerpen! Verder kunnen wij het onderhoud van uw badkamer verzorgen. Wij zijn actief in de gehele regio Groningen, waaronder in Hoogezand, Sappemeer, Veendam, Slochteren, Zuidlaren en uiteraard Foxhol.

Ik wil zelf mijn badkamer/toilet verbouwen, wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Bent u zelf een klusser en gaat u liever zelf aan de slag? Ook dan kunt u bij Reinders Installatietechnieken terecht. Wij hebben een ruim assortiment sanitaire producten en aansluitmaterialen op voorraad in ons magazijn. Zo kunt u bij ons kranen en douches, wand- en vloertegels en badkamer accessoires bestellen. Indien gewenst kunnen wij u ook van een gedegen advies voorzien.

Ja, ik ben geïnteresseerd in sanitair!

Indien u vragen heeft over onze diensten of producten op het gebied van sanitair, neemt u dan gerust contact op met de klantenservice van Reinders Installatietechnieken. U kunt vanzelfsprekend ook direct een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen!

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl