Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Wand- en Vloertegels

Steenstrips

Er zijn tal van manieren om een warme, natuurlijke sfeer in huis te creëren. Heeft u bijvoorbeeld weleens aan steenstrips gedacht? Deze speciale dunne tegels, die gekenmerkt worden door hun grove, onregelmatige structuren, worden steeds populairder. En dat is niet zo verwonderlijk, want er is echt heel veel mee mogelijk. Reinders Installatietechnieken laat het u graag zien!

Voor welke toepassingen kunnen steenstrips worden gebruikt?

De beste steenstrips worden vervaardigd van natuursteen, maar ze zijn ook verkrijgbaar in varianten van baksteen, keramiek of kunststeen. Het belangrijkste kenmerk van steenstrips is dat ze als puzzelstukjes op een wand kunnen worden aangebracht. Vaak wordt alleen een gedeelte van de wand bekleed met steenstrips. Maar het is vanzelfsprekend ook mogelijk om er een volledige wand of zelfs een complete ruimte mee te betegelen. Dat kan in de keuken of de badkamer, maar bijvoorbeeld ook in de woonkamer, de slaapkamer of de hal.

Wat zijn de voordelen van steenstrips?

Onze steenstrips zijn leverbaar in een breed scala aan kleuren en patronen en lenen zich uitstekend om een saaie wand tot een geweldige blikvanger om te toveren. De geringe dikte van de steenstrips maakt ze niet alleen eenvoudig te verwerken, maar zorgt ook dat u minder ruimte verliest. Bovendien hoeven raam- en deurkozijnen in de meeste gevallen niet te worden aangepast.

Ja, ik ben geïnteresseerd in steenstrips!

Lijkt het u wel wat, een wand met steenstrips in uw interieur? Maar wilt u graag eerst wat inspiratie opdoen? U bent van harte welkom bij Reinders Installatietechnieken! In onze showroom, gevestigd in het Groningse Foxhol, kunt u op uw gemak de mogelijkheden van dichtbij bekijken.

Voorbeelden van tegels

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl