Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Pelletkachels

Steeds meer mensen gaan op zoek naar duurzame alternatieven voor hun CV-installatie. En die zijn er volop! Ook als u minder of helemaal niet meer afhankelijk wilt zijn van gas, is het mogelijk om uw woning op een aangename, duurzame en betaalbare manier te verwarmen. Als specialist in verwarmingssystemen laat Reinders Installatietechnieken u graag kennismaken met de onze pelletkachels.

Wat is een pelletkachel?

Een pelletkachel is in feite een moderne houtkachel. Maar in plaats van haardhout maakt een pelletkachel gebruik van houtpellets; cilindervormige, geperste houtstukjes die gemaakt zijn van resthout en snoeihout. Deze hebben een schonere verbranding dan gas, produceren meer warmte en stoten minder fijnstof uit dan haardhout. Daarbij zijn ze heel goedkoop in aanschaf! U stelt simpelweg de gewenste temperatuur op de pelletkachel in, waarna het intelligente toevoersysteem automatisch de benodigde hoeveelheid houtpellets aanvoert. Met een pelletkachel is het mogelijk om uw woning gasloos te verwarmen. Bovendien profiteert u van een bijzonder aangename warmte en een hoog rendement.

Bekijk de pelletkachels van Thermorossi

Hoeveel kan ik besparen met een pelletkachel?

Hoewel het rendement van een pelletkachel per merk en model verschilt, kennen alle pelletkachels een hoog rendement van 70% tot maar liefst 90%. Met andere woorden: ze zetten het bijna alle energie die ze verbruiken om in warmte. U kunt dus flink besparen op uw energieverbruik! Uw maandelijkse energierekening gaat omlaag, waardoor u de investering voor uw pelletkachel binnen afzienbare tijd heeft terugverdiend.

Een terrasverwarmer op houtpellets? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Sinds kort heeft Reinders Installatietechnieken (naast Thermorossi pelletkachels voor binnen) ook K-Stove terrasverwarmers op houtpellets aan het assortiment toegevoegd. Deze bieden de volgende voordelen:

✓ Werkt op houtkorrels.
✓ Super eenvoudig: vullen, aansteken & branden
✓ Geen elektrische aansluiting nodig.
✓ Zonder rook: complete verbranding.
✓ Klaar voor gebruik in slechts enkele minuten.
✓ Praktisch in onderhoud en voor reiniging.

Bekijk de K-Stove pelletkachels en terrasverwarmers

Ja, ik ben geïnteresseerd in pelletkachels!

Welke pelletkachel het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van onder andere uw huidige verbruik en de grootte van de te verwarmen ruimte. Neem gerust contact op met Reinders Installatietechnieken voor meer informatie – wij kunnen de besparingsmogelijkheden en terugverdientijd voor u inzichtelijk maken. Uiteraard kunnen wij ook de levering en installatie van een pelletkachel voor u verzorgen.

 

 

Stuwmeerregeling
Subsidie waardevermeerdering
€ 4.000,- euro

Klik hier voor meer informatie!

Navigatie


Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl