Pelletkachels

Pelletkachels

Reinders Installatietechnieken weet dat u als woningeigenaar uw energiekosten zo laag mogelijk wilt houden. De gasprijzen staan constant onder druk, en zullen eerder stijgen dan dalen. Staat u open voor alternatieven om minder afhankelijk te zijn van de hoge gasprijs? Dan hebben wij voor u de ideale oplossing: de pelletkachels van Thermorossi zijn één van meest efficiënte technieken om uw energierekening te verlagen én op een duurzame manier uw woning te verwarmen.

Wat zijn pelletkachels?

Pelletkachels zijn moderne houtkachels. Deze kachels kennen een hoog rendement en zijn geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Vaak worden deze kachels geplaatst in de woonkamer of in een andere intensief gebruikte ruimte. Als brandstof wordt gebruik gemaakt van zogeheten houtpellets. Houtpellets zijn geperste, cilindervormige brokjes hout, welke veelal worden gemaakt van resthout en snoeihout. Net als bij CV-installatie stelt u de gewenste temperatuur in op de pelletkachel. Het intelligente toevoersysteem weet hoeveel houtpellets er voor nodig zijn om de gewenste temperatuur te bereiken en voert geheel automatisch de benodigde hoeveelheid houtpellets aan.

Besparen met pelletkachels

Pelletkachels hebben een zeer hoog rendement. Dat betekent dat ze bijna alle energie die ze verbruiken omzetten in warmte. Dit rendement kan variëren van 70% tot meer dan 90%. Het rendement verschilt natuurlijk per merk en per type, maar u kunt er vanuit gaan dat u met een pelletkachel flink kunt besparen op uw energieverbruik! 

Meer weten over pelletkachels?

Reinders Installatietechnieken levert verschillende soorten pelletkachels. Welk type voor uw situatie het meest geschikt is, hangt af van de grootte van de te verwarmen ruimte en uw huidige verbruik. Wilt u meer weten over de besparingsmogelijkheden en de voordelen van pelletkachels, neemt u dan gerust contact met ons op! Uiteraard kunnen wij de gekozen pelletkachel ook bij u komen installeren. 

Terrasverwarmers op pellets

Sinds kort in ons assortiment: K-Stove terrasverwarmers op houtpellets!

Meer informatie over K-Stove TERRASVERWARMERS en PELLETKACHELS

Voordelen terrasverwarmers op pellets

Eenvoudig: vullen, aansteken & branden

✓ Werkt op houtkorrels.
✓ Geen elektrische aansluiting nodig.
✓ Zonder rook: complete verbranding.
✓ Klaar voor gebruik in slechts enkele minuten.
✓ Praktisch in onderhoud en voor reiniging.

Navigatie


Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 16:00 uur
© Reinders Installatietechnieken 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl