Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Uw radiatoren vormen een cruciaal onderdeel van uw verwarmingssysteem; ze zijn immers noodzakelijk voor de warmteoverdracht in uw woning. In de praktijk blijkt echter dat veel mensen niet tevreden zijn met hun radiatoren. Reinders Installatietechnieken laat u graag zien dat het ook anders kan.

Mijn radiatoren werken niet goed, hoe kan dat?

Heeft u een of meerdere radiatoren die slechts gedeeltelijk opwarmen? Duurt het wel heel lang voordat ze echt goed op temperatuur zijn? Of heeft u een radiator die juist veel te heet wordt? Dan behoort u tot de 75% van de huishoudens waarbij de radiatoren niet goed zijn ingeregeld. Gelukkig kan Reinders Installatietechnieken dit voor u verhelpen! Wij kunnen uw radiatoren waterzijdig voor u inregelen, wat wil zeggen dat elke radiator weer van de juiste toestroom warm water voorzien wordt. Zo zorgen er ervoor dat uw radiatoren weer werken zoals het hoort. En omdat uw CV-ketel minder hard hoeft te stoken om uw woning op de gewenste temperatuur te houden, kunt u door waterzijdig inregelen ook mooi besparen op uw energierekening!

Ik wil nieuwe radiatoren laten plaatsen, welke mogelijkheden heb ik?

Bent u niet tevreden met de uitstraling van uw huidige radiatoren? Dan kunt u deze door ons laten vervangen. Zo kunt u bij Reinders Installatietechnieken terecht voor stijlvolle design radiatoren van Vasco. Daarnaast leveren wij de revolutionaire Softline ECO radiatoren van Henrad, alsmede de Jaga Low-H20 radiatoren, welke door Kiwa Technology zijn uitgeroepen tot de zuinigste radiatoren van Nederland. Uiteraard helpen onze verwarmingsspecialisten u graag met een deskundig advies op maat.

Ja, ik ben geïnteresseerd in radiatoren!

Wanneer u nieuwe radiatoren laat plaatsen door Reinders Installatietechnieken, dan kunnen wij deze meteen waterzijdig voor u inregelen. U slaat dus twee vliegen in één klap! Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl