Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Ketelvervanging

De meeste woningen zijn voor de warmtevoorziening (en vaak ook voor het warme water) afhankelijk van een CV-ketel. Deze heeft echter niet het eeuwige leven. Reinders Installatietechnieken vertelt u alles dat u moet weten over ketelvervanging en hoe u hiermee energie en geld kunt besparen.

Wat is de levensduur van een CV-ketel?

Een CV-ketel gaat gemiddeld 10 tot 15 jaar mee. Hoe goed uw CV-ketel gedurende die tijd is onderhouden, is uiteraard ook van invloed op de levensduur. Een CV-ketel die aan het eind van zijn leven is, zal minder goed gaan presteren. Ook zal het voorkomen dat u geregeld reparatiekosten moet maken. Een nieuwe CV-ketel vergt vanzelfsprekend een investering, dus het is niet zo verwonderlijk dat veel mensen ketelvervanging zo lang mogelijk uit proberen te stellen. Maar wist u dat u met een nieuwe ketel juist veel geld kunt besparen?

Hoe kan ik energie besparen met ketelvervanging?

Het vervangen van uw CV-ketel is natuurlijk nodig als uw huidige ketel niet meer te repareren is, of als de prestaties te wensen overlaten. Maar u kunt met een nieuwe CV-ketel flinke besparen op uw maandelijkse energiekosten. Moderne CV-ketels zijn namelijk een stuk zuiniger dan de ketels die 15 jaar geleden verkrijgbaar waren. Doordat u een besparing kunt realiseren op het verbruik, het comfort kunt verhogen en de onderhoudskosten voor uw oude ketel kunt wegstrepen, is ketelvervanging een van de beste investeringen die u kunt doen.

Welke CV-ketels kunnen jullie leveren?

Reinders Installatietechnieken is dealer van Intergas. Wilt u weten welke type Intergas CV-ketel voor uw specifieke situatie het meest geschikt is? Maak dan gebruik van onze CV-Ketelwijzer. Hier kunt u op basis van uw specifiek situatie stapsgewijs de beste Intergas CV-ketel vinden. Uiteraard kunt u ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen voor een nieuwe CV-ketel, inclusief installatie!

Ja, ik ben geïnteresseerd in een nieuwe CV-ketel!

Komt u ergens niet uit of heeft u andere vragen met betrekking tot ketelvervanging? Neem dan contact op met Reinders Installatietechnieken in Foxhol. Als specialist op het gebied van verwarmingssystemen kunnen wij u van een gedegen advies op maat voorzien.

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl