Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Badkamerverwarming

Een nieuwe badkamer is natuurlijk fantastisch, maar de ruimte is pas echt af wanneer ook de verwarming helemaal naar wens is. Reinders Installatietechnieken informeert u graag over de verschillende mogelijkheden die u heeft op het gebied van badkamerverwarming.

Welke mogelijkheden heb ik op het gebied van badkamer radiatoren?

Reinders Installatietechnieken biedt u een indrukwekkend assortiment met stijlvolle decorradiatoren voor de badkamer. Er zijn verschillende modellen in alle denkbare kleuren leverbaar, waardoor er voor elke badkamer een stijlvol exemplaar te vinden is. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een verticale decorradiator; deze zorgt voor een aangename temperatuur en biedt tegelijkertijd plaats voor uw handdoeken. Een win-win oplossing dus!

Kan ik ook vloerverwarming in de badkamer laten plaatsen?

Jazeker! Sterker nog, badkamer vloerverwarming is een ideale oplossing, met name voor de kleinere badkamers waar niet of nauwelijks ruimte is om badkamer radiatoren te plaatsen. Vloerverwarming neemt immers geen ruimte in beslag. Bovendien heeft u dan nooit meer last van een koude badkamervloer! In tegenstelling tot woningen waar vloerverwarming als hoofdverwarming wordt toegepast, maken we bij plaatselijke vloerverwarming gebruik van verwarming middels elektriciteit. Vloerverwarming in de badkamer is dan ook zeer eenvoudig te installeren en geheel onderhoudsvrij.

Vasco Oni

Ja, ik ben geïnteresseerd in badkamerverwarming!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden op het gebied van decorradiatoren of vloerverwarming in de badkamer? Of wilt u graag direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor de installatie van uw badkamerverwarming? Neem gerust contact op met Reinders Installatietechnieken, we zijn u graag van dienst!

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl