Badkamerverwarming

Badkamerverwarming

Een nieuwe badkamer is natuurlijk fantastisch, maar de ruimte is pas echt af wanneer de verwarming ook naar uw wens is. Reinders Installatietechnieken informeert u graag over de mogelijkheden op het gebied van badkamerverwarming.

Badkamer decorradiatoren

Een verticale decorradiator voor de badkamer zorgt voor een aangename temperatuur, en biedt tegelijkertijd plaats voor uw handdoeken. Een win-win oplossing dus! Bovendien zijn er vele verschillende modellen in alle denkbare kleuren verkrijgbaar, waardoor er voor elke badkamer een stijlvol exemplaar te vinden is.  

Badkamer vloerverwarming

U kunt er ook voor kiezen om vloerverwarming in de badkamer te laten leggen. Dit is natuurlijk ideaal, omdat het onzichtbaar is en daardoor geen ruimte inneemt. Daarbij heeft u nooit meer last van een koude badkamervloer! Bij plaatselijke vloerverwarming wordt, anders dan bij vloerverwarming als hoofdverwarming, gebruik gemaakt van verwarming middels elektriciteit. Plaatselijke vloerverwarming in de badkamer is daardoor zeer eenvoudig te installeren, en nog makkelijk in gebruik ook. 

Vasco Oni

Contact opnemen

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden op het gebied van decorradiatoren of vloerverwarming? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor de installatie van uw badkamerverwarming? Neemt u dan contact op met Reinders Installatietechnieken!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 16:00 uur
© Reinders Installatietechnieken 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl