Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Looox accessoires

Ligt uw handdoek weer eens op de grond als u de douche uitstapt? Heeft u geen handige plek om uw shampoo en douchegel kwijt te kunnen? Staat de toiletrol nog steeds op het waterreservoir omdat u geen toiletrolhouder heeft? Hoog tijd om daar iets aan te doen! Reinders Installatietechnieken laat u graag kennismaken met LoooX accessoires voor de badkamer.

Waarom LoooX badkamer accessoires?

LoooX specialiseert zich in het ontwerpen en vervaardigen van de mooiste badkamer accessoires. Het merk biedt alles dat u nodig heeft op het gebied van het badmeubels, toilet producten, waskommen, spiegels, opbergen, verlichting en toebehoren. Het LoooX assortiment is onderverdeeld in verschillende stijlvolle series, waarmee u een schitterend geheel van uw badkamer kunt maken. Zo is er bijvoorbeeld de LoooX BoX collectie, welke bestaat uit strakke inbouwnissen van RVS, en de Wood collectie die elke badkamer direct een warme en sfeervolle uitstraling geeft. De LoooX Corner Shelf serie maakt het mogelijk om elke hoek van uw badkamer optimaal te benutten.

LoooX is overigens niet het enige merk dat wij leveren als het op badkamer accessoires aankomt. Neem ook eens een kijkje bij onze Geesa accessoires voor de badkamer!

Ja, ik ben geïnteresseerd in LoooX accessoires!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van LoooX accessoires voor de badkamer? Neem een kijkje op de officiële LoooX website om inspiratie op te doen of kom langs bij de showroom van Reinders Installatietechnieken om de verschillende badkamer series van dichtbij te bewonderen. Wij zijn gevestigd in het Groningse Foxhol en helpen u graag met een deskundig advies op maat!

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl