Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Douchewanden

De douche, een plek om te ontspannen en uzelf op te frissen. Een badkamer is normaal gesproken voorzien van bepaald sanitair, zoals een inloopdouche met of zonder douchedeur, een douchescherm, of een douche/bad combinatie waarbij de uitvoering sterk kan verschillen. Van een inbouw/opbouw douchebak met geïntegreerde douchegoot tot complete douchecabine, Reinders Installatietechnieken heeft voor elke badkamer een passende oplossing!

Welke soorten bad- en douchewanden zijn er?

Er zijn verschillende soorten inloopdouchewanden voor de douche. Zo kunt u kiezen uit een vrijstaande douchewand, dubbele douchewanden voor in de hoek of een glazen douchewand. Het is ook mogelijk om douchewanden op maat te laten maken of een complete douchecabine te laten installeren.

Heeft u een combinatie hebben van douche en bad? In dat geval kunt u het beste kiezen voor een zogeheten badscherm. Deze wordt geplaatst op de rand van uw bad, waardoor u geen last hebt van water in uw badkamer als u gebruik maakt van de douche. Dergelijke badschermen zijn in enkele, tweedelige of driedelige uitvoering leverbaar.

Welke douchewanden en douchecabines leveren jullie?

Voor douchewanden, douchecabines en badschermen werken we bij Reinders Installatietechnieken met Sealskin, HSK en Novellini. Neem gerust alvast een kijkje op de websites van deze werken voor een impressie van de mogelijkheden of kom langs bij de showroom van Reinders.

Bent u slecht ter been of heeft u andere fysieke beperkingen die het gebruik van uw sanitaire voorzieningen bemoeilijken? Dan is de installatie van comfort sanitair een aanrader.

Ja, ik ben geïnteresseerd in douchewanden!

Reinders Installatietechnieken is gevestigd in Foxhol maar werkzaam in heel Groningen. Wilt u graag meer informatie over onze douchewanden, douchecabines en badschermen? Of heeft u behoefte aan een deskundig advies op maat? Schroom vooral niet om even contact met ons op te nemen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl