Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Wand- en Vloertegels

Beton ciré

Wanneer u op zoek bent naar een mooi alternatief voor standaard wand- en vloertegels, dan is beton ciré zeker het overwegen waard. Met deze van oorsprong uit Italië afkomstige betonstuc creëert u een naadloze afwerking met een breed scala aan voordelen.

Wat zijn de voordelen van beton ciré?

  • Veelzijdig: Beton ciré kan zonder problemen op verschillende ondergronden worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan steen, stucwerk, tegels, emaille, hout, enzovoorts. Daarnaast kan het in elke gewenste kleur worden aangebracht.
  • Vochtbestendig: De unieke samenstelling en afwerking maken beton ciré vochtbestendig genoeg voor toepassingen in keukens en badkamers.
  • Slijtvast: Dankzij de cementbasis profiteert u met beton ciré van oppervlakken die sterker en slijtvaster zijn dan standaard stucwerk op kalkbasis. De coating waar beton ciré mee wordt afgewerkt, maakt het geheel krasbestendig en optimaal bestand tegen vuil – zo goed dat het zelfs als aanrechtblad in de keuken kan worden toegepast!
  • Naadloos: Een van de belangrijkste voordelen van beton ciré is dat het (in tegenstelling tot tegels) geen voegen heeft. Dit maakt het tot de ideale oplossing voor de douche. Geen voegen betekent immers makkelijker schoonmaken en bovendien geen schimmelvorming!
  • Hygiënisch: De alkalische afwerking van beton ciré maakt het een van nature schimmelwerend materiaal. Ook bacteriën zullen zich niet thuis voelen op deze oppervlakken. Dit maakt het tot een bijzonder hygiënische oplossing.

Ja, ik ben geïnteresseerd in beton ciré!

Bent u benieuwd naar de manieren waarop beton ciré in uw situatie kan worden toegepast? Kom eens langs bij de showroom van Reinders Installatietechnieken. Hier kunnen wij u diverse voorbeelden laten zien en u informeren over de mogelijkheden.

Voorbeelden van tegels

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl