Neem contact met ons op
0598 - 39 22 63

Badmeubelen

Reinders Installatietechnieken is de specialist in Foxhol als het gaat om badmeubelen. Wij hebben in ons assortiment de Nederlandse A-merken Primabad en Thebalux.

De collectie     

In de badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit uitstralen. Dit alles en meer vindt u bij Primabad. Primabad biedt een ruim assortiment meubellijnen voor zowel kleine als ruim bemeten badkamers.

Primabad badkamermeubelen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en voorzien van een onberispelijke afwerking. Primabad stelt hoge eisen aan de badkamermeubelen en staan voor kwaliteit, service en een lange levensduur. Dit alles uiteraard tegen een redelijke prijs.

Vraag Reinders Installatietechnieken naar de mogelijkheden van Primabad of klik hier voor meer informatie.

 

 

De collectie 

Uw badkamer is pas áf met Thebalux, fraaie en praktische badkamermeubelen waarvan u jaren kunt genieten. Een compleet programma aan badmeubels in vele maten. Luxe badkamerkasten, prachtig vormgegeven wastafels, design spiegels en praktische spiegelkasten. Alle badkamermeubelen van Thebalux worden in Nederland geproduceerd. Ze zijn volledig vervaardigd van hoogwaardig plaatmateriaal en voorzien van kwaliteitsbeslag. De vele mogelijkheden binnen het uitgebreide programma zorgen ervoor dat u bij Thebalux altijd kunt slagen.

Vraag Reinders Installatietechnieken naar alle mogelijkheden van Thebalux of klik hier voor meer informatie.

 

 

Meer informatie over Badmeubelen? Neem contact op!
Copyright Reinders Installatietechnieken - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl