Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Toiletzittingen

Het lijkt wellicht iets triviaals, een toiletzitting. U merkt eigenlijk pas hoe belangrijk het is als uw toiletzitting een keer los komt te zitten of kapot gaat – of als u gebruik maakt van een echt goede toiletzitting! is uw huidige toiletzitting aan vervanging toe? Dan bent u bij Reinders Installatietechnieken in Foxhol aan het goede adres. Wij werken uitsluitend met toiletzittingen van het kwaliteitsmerk Pressalit.

Waarom Pressalit toiletzittingen?

Met een Pressalit toiletzitting kiest u voor eenvoudig en origineel Deens design. Bovendien bent u altijd verzekerd van topkwaliteit! U krijgt niet voor niets 10 jaar garantie op uw nieuwe toiletzitting. Pressalit biedt voor iedereen een passende oplossing. De soft close toiletzittingen van dit merk zijn een echte aanrader! Met een soft close functie daalt de toiletzitting, wanneer u deze loslaat, langzaam op het toiletcloset neer. Nooit meer luide knallen wanneer u, uw partner of uw kinderen de toiletzitting weer eens laten vallen. Als u eenmaal een soft close toiletzitting van Pressalit heeft uitgeprobeerd, wilt u nooit meer zonder.

Wilt u graag weten welke toiletzitting het beste bij u past? Bekijk alvast het aanbod toiletzittingen op de Pressalit website.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een nieuwe toiletzitting!

Reinders Installatietechnieken nodigt u graag uit om langs te komen bij onze showroom in het Groningse Foxhol. Hier kunt u op uw gemak de verschillende Pressalit toiletzittingen bekijken en u laten informeren over de mogelijkheden. Bent u momenteel niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan gerust even contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl