Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Xenz bad en douchebakken

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuw bad of een nieuwe douchebak? Dan zit u goed bij Reinders Installatietechnieken. Als het gaat om baden en douchebakken werken wij voornamelijk met de producten van Xenz.

Waarom Xenz bad- en douchebakken?

Bij Reinders Installatietechnieken vinden we het belangrijk om onze klanten kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen leveren. Dat is een van de primaire redenen dat wij graag werken met Xenz. Dit Nederlandse topmerk biedt een ruim assortiment met onder andere baden, douchebakken, vlakke douchevloeren en whirlpool baden. Het maakt niet uit of u nu een kleine of een grote badkamer heeft of de voorkeur geeft aan een moderne of juist klassieke badkamer; Xenz heeft voor elke ruimte passende producten. Xenz bad- en douchebakken zijn echte blikvangers voor in de badkamer!

Waar kan ik Xenz bad- en douchebakken bekijken?

Voor een impressie van het assortiment kunt u alvast een kijkje nemen op de officiële Xenz website. U bent vanzelfsprekend ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in het Groningse Foxhol. We laten u graag zien wat voor mogelijkheden u zoal heeft. Natuurlijk kunt u ook bij onze showroom terecht voor andere producten op het gebied van sanitair, zoals bijvoorbeeld badkamerverwarming, kranen en douches en badkamer accessoires.

Ja, ik ben geïnteresseerd in Xenz bad- en douchebakken!

Wilt u graag meer informatie over Xenz bad- en douchebakken? Neem contact op met Reinders Installatietechnieken en vraag naar de mogelijkheden! Vanzelfsprekend zijn we u ook graag van dienst met een persoonlijk advies.

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl