Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Onderhoud badkamers

Het is belangrijk dat u uw badkamer op de juiste manier schoonmaakt – en met de juiste producten! Reinders Installatietechnieken geeft u graag wat tips op het gebied van badkamer onderhoud. Ook kunt u bij ons terecht voor speciale schoonmaakproducten voor de badkamer.

Welke schoonmaakproducten zijn het beste geschikt voor de badkamer?

De meeste douchecabines en douchewanden zijn voorzien van een coating die ervoor zorgt dat het water eraf rolt. Wanneer u uw badkamer gaat schoonmaken is het van belang om geen agressieve, schurende en/of chemische schoonmaakmiddelen te gebruiken – deze kunnen er namelijk voor zorgen dat de coating oplost, zeker wanneer u deze onverdund gebruikt of te lang laat intrekken. U kunt eventueel wel groene zeep gebruiken. Ook voor andere onderdelen kunt u het beste milde reinigingsmiddelen gebruiken. Agressieve anti-kalk producten kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat de kalk die in de voegen van uw wand- en vloertegels zit wordt aangetast, waardoor de voeg geleidelijk aan dunner wordt. Reinders Installatietechnieken biedt u een professioneel assortiment voor het schoonmaken van uw badkamer en/of toilet. Zo hebben wij Sanitiem Sanitairglans, Sanitair Totaalreiniger en Anti-Kalk Coating voor u op voorraad. Voor spiegels en ramen adviseren wij het gebruik van Sanitiem glasreiniger.

Hoe kan ik het beste mijn badkamer schoonmaken?

Om te beginnen is het aan te raden om het natte gedeelte van uw badkamer na gebruik even te drogen. U kunt uw douchecabine of douchewanden met een trekker drogen en met een zachte doek oppoetsen. Kalkaanslag kunt u het beste verwijderen met behulp van een mild reinigingsmiddel op citroenbasis; zorg ervoor dat u het middel na het schoonmaken grondig afspoelt. Om uw kraan en douche weer mooi glanzend te krijgen spuit u het reinigingsmiddel op een doek (dus niet direct op de kraan). Na het oppoetsen even afspoelen en droogwrijven. Verder is het belangrijk om uw badkamer goed te ventileren.

Hoe zit het met onderhoud van badkamers?

Het kit- en voegwerk van uw badkamer krijgt, met name in het natte gedeelte, behoorlijk wat te verduren. Zeep- en shampooresten bevatten veelal licht chemische stoffen, welke het kit- en voegwerk in de loop der tijd kunnen aantasten – zeker bij een minder goede ventilatie. Het is daarom aan te raden om het kit- en voegwerk periodiek door Reinders Installatietechnieken te laten controleren en eventueel te laten vervangen.

Ja, ik ben geïnteresseerd in badkamer onderhoud!

Heeft u vragen met betrekking tot badkamer onderhoud en reiniging? Of wilt u Reinders Installatietechnieken inschakelen voor het controleren en eventueel vervangen van het kit- en voegwerk? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl