Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Douche WC

Reinders Installatietechnieken is dé sanitair specialist van Foxhol en omstreken. Naast het plaatsen en renoveren van toiletruimtes houden we ons ook bezig met vernieuwende oplossingen op dit gebied. Op deze pagina willen we u graag kennis laten maken met Geberit AquaClean, een innovatieve douche WC waarmee u op een aangename manier met water wordt gereinigd. Voor nog meer hygiëne en een optimaal comfort!

Waarom een Geberit AquaClean douche WC?

Geberit AquaClean revolutioneert de manier waarop we van het toilet gebruik maken. Het merk biedt u een serie met douche WC’s die uw onderlichaam reinigen met behulp van een aangename, warme douchestraal. Met één druk op de knop ervaart u een ongeëvenaard gevoel van frisheid en hygiëne. Alsof u net gedoucht heeft! Daarbij biedt Geberit AquaClean u een optimaal gebruiksgemak; u kunt uw douche WC bedienen via een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel.

Voor meer informatie over voordelen, functies en technologie van de Geberit AquaClean douche WC’s kunt u alvast de officiële Geberit AquaClean website raadplegen.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een douche WC!

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een douche WC en willen niet anders meer. We begrijpen echter dat u eerst zeker wilt weten of een douche WC ook echt iets voor u is. Zou u graag meer willen weten over de verschillende Geberit AquaClean modellen of de voordelen van een douche WC? Neemt u dan contact op met Reinders Installatietechnieken in Foxhol. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een deskundig advies op maat of een vrijblijvende offerte.

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl