Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Douchevloeren

De vloer in de douche krijgt vaak lang niet alle aandacht die hij verdient. Zonde, want een douchevloer die niet naar wens is blijft toch altijd een puntje van ergernis – zelfs als de rest van de badkamer (uw badmeubel, uw kraan en douche en uw wand- en vloertegels) precies is zoals u hem hebben wilt. Gelukkig kunt u altijd nog bij Reinders Installatietechnieken terecht voor de installatie van een nieuwe douchevloer!

Welke douchevloer is geschikt voor mijn badkamer?

Reinders Installatietechnieken werkt voornamelijk met douchevloeren van de merken Novellini en HSK. Met deze twee merken kunnen wij voor elke badkamer een passende douchevloer bieden! Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw oude douchebak te laten vervangen door een stijlvolle douchevloer. Wij zorgen er daarbij uiteraard voor dat het water optimaal kan worden afgevoerd.

Ik wil graag een naadloze douchevloer, kan dat?

Drempelloos douchen is de trend. Een vlakke douchevloer die naadloos aansluit op de gehele badkamervloer creëert een moderne en stijlvolle look. Een look die erg gewild is. Het installeren van een vlakke douchevloer is echter wel een vak apart. We adviseren dan ook om niet zelf aan de slag te gaan maar deze klus over te laten aan de vakmensen van Reinders Installatietechnieken. Wij beschikken namelijk over alle benodigde vakkennis en ervaring om het gewenste eindresultaat te kunnen garanderen.

 

Ja, ik ben geïnteresseerd in douchevloeren!

Heeft u behoefte aan een deskundig advies met betrekking tot de aanschaf en/of installatie van een nieuwe douchevloer? Neem dan contact op met Reinders Installatietechnieken. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor een offerte op maat. Dit is geheel vrijblijvend!

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl