Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Badmeubelen

Reinders Installatietechnieken is dé badmeubel specialist in Foxhol en omstreken. Op deze pagina laten wij u graag kennismaken met ons uitgebreide assortiment badmeubelen van de Nederlandse A-merken Primabad en Thebalux. Er is voor elke badkamer een mooi badmeubel te vinden!

Primabad badkamermeubelen

Uw badkamermeubel moet niet alleen passen bij de rest van uw badkamer, het moet ook een praktische indeling hebben en voldoende opbergruimte bieden. Ook de kwaliteit is van belang. Primabadkamermeubelen voldoen aan al deze eisen. Dit Nederlandse merk biedt diverse stijlvolle meubellijnen voor zowel kleine als ruim bemeten badkamers, stuk voor stuk voorzien van een onberispelijke afwerking. Tegen een zeer redelijke prijs! Vraag Reinders Installatietechnieken naar de mogelijkheden van Primabad badkamermeubelen of neem alvast een kijkje op de Primabad website voor een impressie van het assortiment.

 

Thebalux badkamermeubelen

Thebalux biedt een compleet programma aan fraaie en functionele badmeubels in vele afmetingen. Luxe badkamermeubels, stijlvolle wastafels, chique spiegels en spiegelkasten en praktische toiletmeubelen. Van klassiek keramiek en porselein tot stoer beton tot schitterende mineraalmarmer, met infreesgreep, opbouwgreep of greeploos design, de mogelijkheden zijn eindeloos met Thebalux.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of neem een kijkje op de Thebalux website voor een impressie van de mogelijkheden.

Ja, ik ben geïnteresseerd in badmeubelen!

Reinders Installatietechnieken kan zowel de levering als de installatie van uw nieuwe badmeubel voor u verzorgen, eventueel in combinatie met nieuwe kraan en douche. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een deskundig advies op maat. Liever meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook!

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl