Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Geesa accessoires

Uw badkamer moet een oase van rust en reinheid zijn. Dat vraagt vanzelfsprekend ook om de juiste badkamer accessoires, en ook daarvoor kunt u bij Reinders Installatietechnieken terecht. Wij zijn dealer van onder andere Geesa, dat bekend staat om haar stijlvolle accessoires voor de badkamer.

Waarom Geesa accessoires?

Geesa is een toonaangevende Nederlandse producent die zich specialiseert in badkameraccessoires. Het merk, dat marktleider is in het professionele segment in ons land en daarnaast exporteert naar zo’n 65 andere landen, werd in 1885 opgericht en is dus al meer dan 130 jaar actief in de branche. De

De accessoire series van Geesa worden gekenmerkt door de combinatie van prachtig designs en functionele toepassingen. Elke serie biedt diverse accessoires. Hierbij kunt u denken aan haken en handdoekhouders, planchetten en douchekorven, haardrogers en handdrogers, zeepdispensers en zeephouders en nog veel meer. Het maakt niet uit in welke stijl u uw badkamer wilt inrichten - bij Geesa vindt u ongetwijfeld een serie badkameraccessoires die in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoet.

Voldoen de badkamer accessoires van Geesa toch niet geheel aan uw wensen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze LoooX accessoires voor de badkamer!

 

Ja, ik ben geïnteresseerd in Geesa accessoires!

Op de officiële Geesa website vindt u een overzicht van de verschillende series, zodat u alvast een beeld krijgt van de verschillende stijlen waar u uit kunt kiezen. U bent overigens ook van harte welkom bij onze showroom in Foxhol, waar u de Geesa accessoires van dichtbij kunt bewonderen en u door onze specialisten van een deskundig advies kunt laten voorzien. Heeft u vragen? Neem dan gerust even contact op met Reinders Installatietechnieken.

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl