Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Whirlpool baden

Bij Reinders Installatietechnieken beschouwen we de badkamer als de energiecentrale van uw huishouden. Het is de ruimte waar ieder zich op zijn of haar favoriete manier opfrist en nieuwe energie opdoet. Dat kan met een douche of een instapbad, maar er is tegenwoordig nog veel meer mogelijk. Graag vertellen we u wat meer over de mogelijkheden van een whirlpool bad in uw eigen badkamer.

Wat zijn de voordelen van een whirlpool bad?

Het is geen geheim dat water talloze gezondheidsvoordelen biedt. Met een whirlpool bad in uw eigen badkamer kunt u op elk gewenst moment profiteren van de weldadige werking van hydrotherapie. We hebben enkele voordelen op een rijtje gezet:

  • Uw bloedsomloop wordt gestimuleerd, wat het lichaam helpt om afvalstoffen af te voeren en het functioneren van belangrijke organen te optimaliseren.
  • Een verbeterde circulatie draagt tevens bij aan een mooie en gezonde huid.
  • Baden in water haalt de druk van gewrichten af, wat verlichting kan bieden bij artritis en andere gewrichtsproblemen.
  • Het pulserende water creëert een masserende werking op de spieren, wat helpt om spanning en pijn in de spieren te verlichten.
  • ’s Avonds lekker in een warm whirlpool bad baden helpt u niet alleen om fysiek maar ook mentaal te ontspannen, waardoor u stress makkelijker los kunt laten en beter slaapt.

Hoe kies ik het juiste whirlpool bad?

Er zijn verschillende soorten whirlpool systemen: een luchtsysteem, een watersysteem en een gecombineerd systeem. We nodigen u graag uit om langs te komen bij onze showroom in Foxhol, waar wij u de verschillende whirlpool baden in ons assortiment kunnen laten zien. Samen bekijken we welk bad en whirlpoolsysteem het beste passen bij uw specifieke behoefte en de ruimte die u tot uw beschikking heeft. Vervolgens kunt u eventueel nog extra opties en accessoires toevoegen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de levering en installatie van uw nieuwe whirlpool bad verzorgen.

Heeft u geen ruimte voor een bad maar wilt u wel profiteren van de ultieme wellness ervaring in uw eigen badkamer? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een gecombineerde douche- en stoomcabine!

Ja, ik ben geïnteresseerd in een whirlpool bad!

Als het op whirlpool baden aankomt, kan Reinders Installatietechnieken kan voor elke badkamer een passende oplossing bieden. Kom langs bij onze showroom in Foxhol of neem contact met ons op voor meer informatie.

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl