Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Stoomcabines

Een stoomcabine, ook wel een stoomdouche genoemd, lijkt op het eerste oog op een gewone douchecabine – alleen dan met veel meer mogelijkheden! Reinders Installatietechniek vertelt u hier graag meer over.

Wat is een stoomcabine?

Een stoomdouche is een afsluitbare cabine voor een of twee personen. Het effect van een stoomdouche is vergelijkbaar met die van een sauna, alleen is een stoomdouche minder warm (rond de 45 graden) en wordt deze warmte door veel mensen als aangenamer ervaren. Het vochtigheidsgehalte in een stoomcabine is hoog, waardoor er stoom ontstaat. De stoom heeft een reinigende en ontspannen werking op lichaam en geest.

Wat zijn de voordelen van een stoomcabine?

Dat stoom een positieve invloed heeft op onze gezondheid is al eeuwen bekend. De Romeinen maakten er bijvoorbeeld al gebruik van. Door het inademen van de warme lucht gaat uw bloed sneller circuleren en gaat u transpireren. Dit helpt om afvalstoffen in het lichaam via de poriën af te voeren en de huid te reinigen. De warmte helpt tevens om spanning in spieren en pijn in botten en gewrichten te verlichten. Omdat de hete waterdamp helpt om de luchtwegen vrij te maken, is een stoomdouche tevens een aanrader voor mensen met bronchitis, astma en verkoudheid. Dit zijn slechts een aantal van de vele voordelen waar u met een stoomcabine van kunt profiteren.

Kan ik een stoomcabine ook met een douche combineren?

Wanneer u niet over voldoende ruimte in de badkamer beschikt om een aparte stoomcabine te laten plaatsen, dan kunt u een stoomcabine ook met een douche combineren.

Een stoom-douchecabine is voorzien van een grote stortdouche, een aparte handdouche en thermostaatkraan. De luxere modellen zijn tevens uitgerust met massage-jets, muziek en mogelijkheden op het gebied van kleur- en/of geurtherapie. Het voordeel van een dergelijke stoom-douchecabine is dat u het zweet na uw stoomdouche direct van uw lichaam kunt spoelen. Zo stapt u met een verkwikkend en verfrist gevoel de badkamer uit!

Ja, ik ben geïnteresseerd in een stoomcabine!

Bent u inmiddels overtuigd door de voordelen van een stoomcabine in uw eigen badkamer?

Kom langs bij de showroom van Reinders Installatietechnieken in Foxhol en bekijk samen met ons de mogelijkheden. Liever meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact op! Vanzelfsprekend kunnen wij ook de levering en installatie van uw nieuwe stoomcabine verzorgen.

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl