Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Waterzijdig inregelen

Warmen uw radiatoren niet of slechts gedeeltelijk op? Duurt het heel lang voor ze eindelijk opwarmen? Of heeft u een radiator in huis die juist veel te heet wordt? Dan is uw CV-installatie niet goed afgesteld. Dit komt in heel veel woningen voor, ook bij nieuwbouw. Gelukkig kan dit vrij eenvoudig verholpen worden, namelijk middels waterzijdig inregelen (WZI). Reinders Installatietechnieken vertelt u hier graag wat meer over.

Waterzijdig inregelen, wat houdt dat in?

Een slecht ingeregelde CV-installatie gaat niet alleen ten koste van het comfort, maar zorgt ook voor een onnodig hoog energieverbruik. Wanneer u ons inschakelt voor waterzijdig inregelen, dan stellen we uw verwarmingssysteem zo af dat elke radiator weer van de juiste toestroom van warm water voorzien wordt. De verbeterde doorstroming zorgt voor een optimale warmteafgifte en een betere warmteverdeling tussen de radiatoren.

Wat zijn de voordelen van waterzijdig inregelen?

Laat u ons uw CV-installatie waterzijdig inregelen, dan profiteert u om te beginnen van een hoger wooncomfort. Bovendien kunt u op deze manier een flinke besparing op uw energiekosten realiseren!

Doordat de radiatoren hun warmte beter kwijt kunnen, hoeft de CV-ketel minder hard te stoken om de ruimtes in huis op de gewenste temperatuur te houden. Hierdoor gaat uw gasverbruik met wel 10% tot 20% omlaag! Met het oog op de huidige energietarieven kunt u hiermee makkelijk €100 per jaar besparen. Mogelijk kunt u zelfs subsidie krijgen voor de kosten van het waterzijdig inregelen.

Tip: Als dit niet gebeurd is bij installatie van uw CV-ketel is het ook lonend om uw CV-installatie alsnog waterzijdig te laten inregelen.

Ja, ik wil mijn CV-installatie waterzijdig laten inregelen!

Wilt u graag meer weten over het waterzijdig inregelen van uw CV-installatie? Neem vandaag nog contact op met Reinders Installatietechnieken in Foxhol voor aanvullende informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl