Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Zonnepanelen zakelijk

Wanneer u als ondernemer in Nederland investeert in verduurzaming of milieuvriendelijke producten, dan kunt u van aantrekkelijke fiscale voordelen profiteren. Reinders Installatietechnieken legt uit welke regelingen van toepassing zijn wanneer u als ondernemer zou investeren in zakelijke zonnepanelen.

Van welke regelingen kan ik als ondernemer profiteren?

Om investeringen in verduurzaming te stimuleren, heeft het Ministerie van Financiën, Infrastructuur en Milieu momenteel twee regelingen waar u als ondernemer van kunt profiteren:

De Milieu Investeringsaftrek (MIA), waarmee u tot 36% van de totale investering voor zakelijke zonnepanelen in kunt aftrek brengen op de fiscale winst van uw bedrijf. Het netto belastingvoordeel kan oplopen tot 12%.

De Vamil (willekeurige afschrijving milieu-investeringen) maakt het mogelijk om 75% van de kosten voor de investering af te schrijven. Omdat u zelf mag bepalen wanneer u deze kosten wilt afschrijven, kan dit u zowel een rentevoordeel als liquiditeitsvoordeel opleveren.

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen?

Om van de MIA of Vamil gebruik te kunnen maken, dient u uw investering bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) te melden. Dit moet binnen 3 maanden na het aangaan van de verkoopverplichting van de zonnepanelen. Daarnaast gelden nog andere voorwaarden, welke uitgebreid beschreven staan op de website van de RVO.

Ja, ik ben geïnteresseerd in zakelijke zonnepanelen!

Investeren in zakelijke zonnepanelen biedt u als ondernemer eigenlijk alleen maar voordelen. U profiteert van een lagere energierekening, aantrekkelijke fiscale voordelen én u draagt uw steentje bij aan een betere toekomst. Wilt u hier meer over weten of direct een vrijblijvende offerte aanvragen?  Neemt u dan contact op met Reinders Installatietechnieken!

 

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl