Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

LED verlichting

Bij Reinders Installatietechnieken maken we het liefst zo veel mogelijk gebruik van duurzame energie. Er zijn verschillende manieren om te verduurzamen. U kunt dan denken aan het benutten van zonne-energie of de installatie van een warmtepomp. Maar ook het vervangen van conventionele verlichting door LED-verlichting is een vorm van verduurzaming.

Hieronder vertellen we u wat meer over wat LED-verlichting precies is en wat de voordelen zijn ten opzichte van conventionele verlichting.

Wat is LED-verlichting precies?

LED staat voor Light Emitting Diode. In tegenstelling tot andere soorten verlichting maakt LED geen gebruik van verbranding. Een LED is opgebouwd uit drie componenten: een chip van lichtgevend materiaal, een frame waar de chip in geplaatst wordt en een doorzichtige behuizing, welke als bescherming van de chip en tegelijkertijd als lens functioneert. Hoewel een enkele LED slechts 2 tot 5 millimeter groot is, kunnen ze samen een grote hoeveelheid licht afgeven. LED-verlichting is bijzonder efficiënt, milieuvriendelijk en duurzaam. Kortom, de ideale oplossing voor een breed scala aan toepassingen.

Wat zijn de voordelen van LED-verlichting?

Direct, constant en rustig licht
Krijgt u ook altijd zo’n hoofdpijn van flikkerende TL-verlichting? Met LED-verlichting zult u daar nooit last van hebben; het biedt een zeer constante verspreiding van licht die veel rustiger is voor de ogen.

Bevat geen schadelijke stoffen
In tegenstelling tot gewone TL-verlichting en gloeilampen bevat LED-verlichting geen zware metalen. Dat betekent dat ze veel milieuvriendelijker zijn.

Veel degelijker dan o.a. spaarlampen
Een gewone spaarlamp vindt vaak in- en uitschakelen niet zo fijn. Maar voor LED-verlichting maakt dat allemaal niets uit. LED is daarom erg geschikt voor het verlichten van bijvoorbeeld de toiletruimte.

Een aanzienlijk langere levensduur
Een gloeilamp heeft 1.000 tot 15.000 branduren, een TL-buis gemiddeld 10.000. Vergelijk dat maar eens met de levensduur van een LED-lamp: die gaat met gemak 30.000 tot 50.000 branduren mee. Dan is de keuze snel gemaakt, nietwaar?

Een flinke besparing op uw energiekosten
Conventionele vormen van verlichting zetten een groot deel van de energie die ze verbruiken om in warmte. Dat is zonde, want dat betekent dat er veel energie verloren gaat. LED-verlichting werkt vele malen efficiënter en zet slechts een minimale hoeveelheid energie om in warmte. Met LED kunt u tot wel 60 procent aan energiekosten besparen!

Ja, ik ben geïnteresseerd in LED-verlichting!

Heeft u behoefte aan meer informatie over LED-verlichting? Neem gerust contact op met Reinders Installatietechnieken, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl