Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Zonnepanelen Particulier

Steeds meer Nederlanders willen verduurzamen. Enerzijds vanuit milieubewust oogpunt, anderzijds om te besparen op energiekosten. Er zijn tal van manieren waarop u duurzame energie kunt benutten. Door zonnepanelen te installeren, bijvoorbeeld. Als een van de meest vooruitstrevende installatiebedrijven van Groningen informeert Reinders Installatietechnieken u graag over de werking, voordelen en besparingsmogelijkheden van zonnepanelen.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen bestaan uit zogeheten PV cellen, ook wel zonnecellen genoemd. Deze zonnecellen zijn in staat om zonlicht omzetten in energie. Die energie wordt vervolgens naar een omvormer geleidt, die het omzet in bruikbare elektriciteit. Die elektriciteit kunt u dan direct gebruiken. U hoeft dan dus minder stroom af te nemen van het energienet, waardoor uw maandelijkse energierekening aanzienlijk lager wordt.

Hoeveel kan ik besparen met zonnepanelen?

Hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder uw huidige verbruik, de situering van uw woning, de hellingshoek waarin de zonnepanelen geplaatst kunnen worden en het aantal zonnepanelen dat u laat plaatsen. Reinders Installatietechnieken kan de investering en besparingsmogelijkheden voor u in kaart brengen.

Hoe zit het met terugleveren?

Momenteel is het nog mogelijk om de door u opgewekte stroom die u niet zelf verbruikt, terug te leveren aan het energienet. Dit noemen we salderen. De salderingsregeling zal in de toekomst geleidelijk aan worden afgebouwd, echter hoeft dit niet per se nadelig voor u te zijn. Er komen namelijk steeds meer mogelijkheden om de extra stroom die u opwekt op te slaan in een PV batterij, zodat u deze later voor eigen gebruik kunt benutten. Wanneer zo’n systeem op de juiste manier wordt geïnstalleerd en geconfigureerd, kunt u in de toekomst alleen maar meer besparen op energie!

Ja, ik ben geïnteresseerd in zonnepanelen!

Heeft u behoefte aan meer informatie over de werking van zonnepanelen? Of wilt u graag dat wij de investering en besparingsmogelijkheden voor u inzichtelijk maken? Neem dan vandaag nog contact op met Reinders Installatietechnieken om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. Wij kunnen overigens ook zakelijke zonnepanelen leveren!

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl