Zonneboiler

Zonneboiler

De energieprijzen blijven onverminderd stijgen. Maar waarom betalen we ons nog blauw wanneer we ook gebruik kunnen maken van de gratis energie van de zon, bijvoorbeeld door een zonneboiler te laten installeren? Reinders Installatietechnieken informeert u graag over de mogelijkheden.

Werking zonneboiler

Een zonneboiler is een systeem dat bestaat uit een voorraadvat en een zonnecollector. De zonnecollector, die op het dak wordt geïnstalleerd, bevat een speciale vloeistof bevat die door middel van daglicht kan worden opgewarmd. De verwarmde vloeistof wordt in een gesloten systeem naar het voorraadvat gepompt, waardoor het water wordt opgewarmd.

Het systeem functioneert op daglicht; het werkt dus ook als het bewolkt is! Bovendien is het ook mogelijk om de zonneboiler aan te sluiten op uw CV-ketel. Dee CV-ketel kan het water dan namelijk gewoon naverwarmen, voor het geval de temperatuur toch niet toereikend mocht zijn. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat u ineens zonder warm water komt te zitten!

Energie besparen

De aanschaf en installatie van een zonneboiler vergt natuurlijk een investering. Maar doordat u aanzienlijk gaat besparen op het verbruik van uw energie, zult u deze investering ook snel weer terug kunnen verdienen. Als u dan ook nog bedenkt dat de huidige energieprijzen in de toekomst alleen maar verder zullen stijgen, dan ziet u dat u alleen maar meer financieel voordeel zult behalen met een zonneboiler. 

Contact opnemen

Heeft u interesse in de aanschaf van een zonneboiler, of heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Reinders Installatietechnieken! Wij brengen met plezier de besparingsmogelijkheden voor u in kaart!

Klik hier voor alle ISDE subsidie mogelijkheden in 2019!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 16:00 uur
© Reinders Installatietechnieken 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl