Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Zonneboiler

De huidige energietarieven zullen alleen maar blijven stijgen en fossiele brandstoffen zijn niet onuitputtelijk. Des te meer reden om te kijken naar hoe u gebruik kunnen maken van zonne-energie. Dat is immers gratis en er is meer dan genoeg van! Een van de manieren om zonne-energie te benutten is door een zonneboiler te laten installeren. Reinders Installatietechnieken kan u alles vertellen over de mogelijkheden.

Hoe werkt een zonneboiler?

Een zonneboiler bestaat uit een aantal componenten. Ten eerste is er de zonnecollector, die op het dak wordt geplaatst. Deze zonnecollector bevat een speciale vloeistof. Zodra de vloeistof door daglicht is opgewarmd, wordt die in een gesloten systeem naar het tweede component gepompt: het voorraadvat. Hier wordt het water dat u thuis verbruikt opgewarmd.

Hoe zit het als de zon niet schijnt?

Een veelvoorkomende misvatting is dat een zonneboiler per se daglicht nodig heeft om warm water te kunnen leveren. Het systeem functioneert namelijk op daglicht – uw zonneboiler verwarmd dus ook water op bewolkte dagen! Daar komt bij dat u uw zonneboiler op uw CV-ketel kunt aansluiten. In het geval dat de watertemperatuur toch niet toereikend is, kan de CV-ketel het water naverwarmen. U hoeft met een zonneboiler dus niet bang te zijn dat u ’s nachts of op bewolkte dagen zonder warm water komt te zitten.

Hoeveel kan ik besparen met een zonneboiler?

Het spreekt voor zich dat de aankoop en installatie van een zonneboiler een investering vereisen. Voor een deel van deze investering kunt u subsidie krijgen, dus dat scheelt alweer een hoop.

Bekijk de ISDE subsidie mogelijkheden!

Er zal natuurlijk nog een deel overblijven dat u zelf moet bekostigen. Maar doordat u flink minder energie gaat verbruiken, is het mogelijk deze investering vrij snel weer terug te verdienen. Met het oog op de energietarieven die in de toekomst alleen maar verder omhoog zullen gaan, kunnen we rustig stellen dat u op de langere termijn een aantrekkelijk financieel voordeel kunt behalen met een zonneboiler.

Welke zonneboilers kunnen jullie leveren?

Reinders Installatietechnieken kan voor elk huishouden een passende zonneboiler leveren.

Nieuw in ons assortiment zijn de prefab zonneboilers van ReHeat in combinatie met Resolar zonnecollectoren: O'so Easy.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van dit innovatieve concept kunt u alvast een kijkje nemen op de ReHeat website.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een zonneboiler!

Heeft u interesse in de aanschaf van een zonneboiler? Neem dan contact op met Reinders Installatietechnieken in Foxhol. Wij brengen met plezier de investering en besparingsmogelijkheden voor u in kaart! Indien gewenst kunnen we u ook adviseren over de mogelijkheden om een zonneboiler te combineren met andere duurzame oplossingen.

 

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl