Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Aardbevingsschade

Vanwege de gaswinning in Groningen worden steeds meer huizenbezitters de dupe van aardbevingsschade. Bent u woonachtig in Groningen en heeft u schade geleden als gevolg van de gaswinning? Voor immateriële schade kunt u een aanvraag indienen voor smartengeld – voor materiele schade kunt u aanspraak maken op een compensatieregeling. Reinders Installatietechnieken kan u hier meer over vertellen.

Hoe kan ik aanspraak maken op de compensatieregeling voor aardbevingsschade?

Zoals gezegd kunt u bij aardbevingsschade aanspraak maken op een compensatieregeling. De overheid en de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) hebben hier echter wel een hoop voorwaarden aan verbonden. Gelukkig kunt u altijd bij Reinders Installatietechnieken terecht voor advies en ondersteuning! Wij kunnen u gedurende het volledige proces bijstaan; vanaf het indienen van uw aanvraag voor de compensatieregeling tot het uitvoeren van de werkzaamheden en het afhandelen van alle administratieve zaken. We bekijken graag samen met u wat de slimste manier is om uw compensatievergoeding te spenderen.

Voor meer informatie over de subsidie waardevermeerdering kunt u terecht op de website van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN).

Wilt u meteen besparen op uw energiekosten?

Als er dan toch werkzaamheden aan uw woning moeten worden uitgevoerd om de aardbevingsschade te herstellen, kunnen we net zo goed meteen kijken hoe u het meeste uit uw geld kunt krijgen. Zo kunnen we u adviseren over de mogelijkheden om (meer) gebruik te maken van duurzame energie en zo uw woning energiezuiniger te maken. Dit kan bijvoorbeeld door uw woning te isoleren, HR++ glas te laten plaatsen of te kiezen voor de installatie van zonnepanelen, een zonneboiler of een CV-ketel met een hoger rendement. Vanzelfsprekend houden wij bij ons advies rekening met uw woning, uw wensen en uw specifieke situatie. Door slim te investeren in duurzame oplossingen kunt u niet alleen besparen op uw maandelijkse energiekosten, maar ook uw woning meer waard maken.

Ja, ik ben geïnteresseerd in advies en ondersteuning bij aardbevingsschade!

Heeft u behoefte aan meer informatie, advies en/of ondersteuning bij aardbevingsschade? Als erkend installatiebedrijf in Groningen is Reinders Installatietechnieken u graag van dienst. Neemt u gerust contact met ons op. U kunt bij ons langskomen, maar wij ook bij u.

 

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl