Aardbevingsschade

Aardbevingsschade

Compensatieregeling verduurzamen:

Wanneer u bevingsschade heeft en aan de voorwaarden voldoet, kunt u aanspraak maken op een compensatieregeling. Maar aan die compensatieregeling zijn een hele hoop regeltjes verbonden, opgesteld door de overheid en de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM). Gelukkig kunt u altijd bij ons terecht voor advies en ondersteuning!

Werkwijze

Wij kunnen u gedurende het hele proces bijstaan; vanaf het indienen van uw aanvraag voor de compensatieregeling tot het uitvoeren van de werkzaamheden en het afhandelen van alle administratieve zaken. Samen kunnen we bekijken hoe u uw compensatie het slimst kunt uitgeven. Neemt u gerust contact met ons op. U kunt bij ons langskomen, maar wij ook bij u. 

Wilt u meer informatie over de regeling waardevermeerdering? KIJK HIER

Kosten besparen

Als er dan toch werkzaamheden aan uw woning moeten worden uitgevoerd, kunnen we net zo goed meteen kijken hoe u het meeste waar voor uw geld krijgt. Zo kunnen we advies geven met betrekking tot de mogelijkheden om uw woning energiezuiniger te maken, bijvoorbeeld door middel van isolatie, HR++ glas, het installeren van zonnepanelen, zonneboilers of een combiketel met een hoger rendement. Uiteraard passen we ons advies geheel aan uw woning, wensen en situatie aan. Op die manier kunt u niet alleen lagere energiekosten realiseren, maar wordt uw woning door de juiste investeringen ook meer waard. En dat is natuurlijk mooi meegenomen!

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 16:00 uur
© Reinders Installatietechnieken 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl