Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Waterontharder zout

Wanneer u een waterontharder heeft laten installeren, dan heeft u hier in principe nauwelijks omkijken naar. Het enige dat u hoeft te doen is de waterontharder elke twee jaar even door ons te laten nakijken, en af en toe het zout bijvullen. Uiteraard kunt u ook voor de aanschaf van uw waterontharder zout terecht bij Reinders Installatietechnieken!

Wat is waterontharder zout?

Waterontharder zout is noodzakelijk voor de werking van uw waterontharder. De ionen in het leidingwater die kalk veroorzaken, worden door de waterontharder verwijderd middels een zogeheten ionenwisselaar. Deze maakt gebruik van speciale filters die harskorrels bevatten. Omdat de harskorrels op een gegeven moment verzadigd raken, moeten ze periodiek ‘gereinigd’ worden met een zoutoplossing. Dat noemen we spoelen. Maakt u zich geen zorgen; deze zoutoplossing komt niet in aanraking met het water dat uit uw kraan komt. Het zorgt er slechts voor dat de harskorrels als het ware ‘geregenereerd’ worden. Vandaar dat waterontharder zout ook wel regeneratiezout wordt genoemd.

Wat kost waterontharder zout?

Reinders Installatietechnieken levert regeneratiezout voor uw waterontharder in de vorm van tabletten, welke een stuk makkelijker te doseren zijn dan los zout. De zouttabletten zijn bij ons verkrijgbaar in zakken van 10 kg (voor slechts €10,00) en zakken van 25 kg (voor slechts €12,50).

Ja, ik ben geïnteresseerd in regeneratiezout voor mijn waterontharder!

Heeft u nog vragen over het gebruik van regeneratiezout voor uw waterontharder? Of wilt u direct één of meerdere zakken bij ons bestellen? Neem dan even contact op met Reinders Installatietechnieken. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor onderhoudswerkzaamheden aan uw waterontharder.

 

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl